Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Árva Állatok Karácsonya a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

HEROSZ Budapesti Állatotthon, Karácsony

A HEROSZ Budapesti Állatotthon december 20-án nagy szeretettel vár minden érdeklődőt az Árva Állatok Karácsonyára, ahol a látogatók egy igazán izgalmas, vidám napot tölthetnek el családjuk, állatbarátok, és az otthon védencei társaságában.

A HEROSZ Budapesti Állatotthon december 20-án izgalmas programokkal várja az állatszerető kicsiket és nagyokat az Árva Állatok Karácsonya alkalmából rendezett Nyílt Napján. A szervezők most is számtalan érdekességgel készülnek; lesz jótékonysági süti vásár, játékos kutyás vetélkedők, kutyasétáltatás, kutya és cica-simogató. A nap folyamán a régi jó retro bolhapiacok hangulatát idézi fel a garázsvásár, melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják a szervezők. A kicsiknek ingyenes lovaglással kedveskednek az állatotthon dolgozói.

A jelenlévők ellátásáról a házias ízeiről már jól ismert büfé gondoskodik, és forralt bor is várja a kilátogatókat.
A rendezvény 2014. december 20-án, reggel 10.00 órától délután 15.00 óráig áll nyitva a látogatók előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Ha nem tudsz örökbefogadni, vagy önkéntes munkával segíteni, adományozz BOLDOG ÓRÁKAT a HEROSZ Budapesti Állatotthon kis lakóinak! Tavasszal létrehoztunk a http://www.heroszhappyhours.hu/ elnevezésű adományoldalunkat, ahol „boldog órákkal” támogathatod otthonunk lakóit. A HEROSZ Budapesti Állatotthon egy órányi fenntartási költsége megközelítőleg 500 forint, így 500 Ft adománnyal egy egész boldog órát ajándékozol állatainknak.

Kampányvideónkat itt nézheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=r2u5qklGdV8
Bővebb információt itt találsz a HEROSZ Budapesti Állatotthonról és otthonunk gazdára váró állatairól:

-    https://www.facebook.com/heroszbudapestiallatotthon?fref=ts
-    http://www.herosz.hu/budapest?lang=hu
-    http://www.herosz.hu/budapest_cicak?lang=hu
 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: