Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

állatorvos

Több száz amerikai háziállat halálát okozták a feltehetően Kínából származó jutalomfalatok

bulldog

MTI - Állatorvosok és háziállat-tulajdonosok segítségét kéri a gyógyszereket és élelmiszereket ellenőrző amerikai hivatal (FDA), miután az utóbbi években összesen több száz kutya és macska halálát okozták országszerte a valószínűleg Kínában gyártott jutalomfalatok. (a kép csak illusztráció!)

Címkék: 

Egyre nagyobb költségei vannak a felelős állattartásnak

kutyák

(MTI) - A magyarországi kutya- és macskatartók 36 százaléka havonta több mint 10 ezer forintot költ házi kedvencei ellátására, sokan azonban akár havi 40 ezer forintot is áldoznak kisállataikra - derült ki egy friss kutatás eredményeiből.
    Az egoMedia által több mint 8000 fős mintán végzett kérdőíves felmérés arra is rámutat, hogy nagyjából minden második állattartó négylábújával történt már baleset, vagy volt olyan súlyos betegsége korábban, amelynek elhárítására drága orvosi beavatkozást kellett elvégeztetniük.

Címkék: 

A PCAS felhívása szilveszterre kutyatartóknak

szilveszter PCAS

Szeretnénk felhívni az állattartók figyelmét arra, hogy a petárdázások és tűzijátékok időszaka elkezdődött!!!Az állatok legnagyobb része retteg a durrogástól! Kérünk minden állattartót, hogy igyekezzen csökkenteni a szökési kockázatot és az állatok félelemérzetét az alábbi módszerekkel is akár:

1. CHIPEZÉS- A chip egyedi azonosító, melyet ha regisztrálnak a petvetdata.hu rendszeren az elveszett állatokat pillanatok alatt vissza tudjuk juttatni a gazdáikhoz!!2013 januártól kötelező is !

Címkék: 

2013-ban „kutyanépszámlálás” lesz Nyíregyházán

ebösszeírás

A jövő év elejétől a négy hónaposnál idősebb kutyák csak elektronikus chippel, úgynevezett transzponderrel megjelölve tarthatóak.

Már csak pár napjuk van a kutyatartóknak,  hogy – állatorvost felkeresve -  a házi kedvencüket egyedi azonosító chippel megjelöltessék. 2013. január 1-jétől hatályba lép a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló  kormányrendelet módosítása, amely szerint az európai elvárásokhoz igazodva - a négy hónaposnál idősebb kutyák ilyen módon történő  megjelölése kötelező.

Címkék: 

Oldalak