Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

agár

Beszámoló a Farsangi kutyás vásárról

farsangi kutyás vásár

Nagyon szuper farsangos élményen vagyunk túl, rengetegen eljöttetek, beöltöztetek, fotózkodtatok, vásároltatok, amit köszönünk szépen mindenkinek! - írja beszámolójában a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány.

Március 2-án, vasárnap délután a Müsziben (Művelődési Szint) tartottuk jótékonysági Farsangi kutyás vásárunkat. Jelmezversenyünkre 35 nevező érkezett, rendkívül mókás és ötletes jelmezekkel!

Címkék: 

Farsangi jótékonysági kutyás vásár - örökbefogadással egybekötve

farsangi kutyás vásár

Ismét vásárt szerveznek a Szent Ferences gazdikeresők és az Agár Fajtamentés javára! 2014. március 2-án, vasárnap 14 órától várnak minden érdeklődőt a MÜSZi-ben.
 

Programok:

Jelmezverseny szuper nyereményekért:

- kutya-gazdi kategória
- kutya kategória (csak a kutyus van jelmezben)
- csoport kategória (összeálltok és több kutyust összeöltöztettek (3 kutyától))

Kérjük, aki a jelmezversenyre szeretne nevezni, 14:00-ra érkezzen meg!

Címkék: 

Csillagkúton járt Szabó Zsófi kutyája

  Csillagkúton járt Szabó Zsófi kutyája

Újdonsült kis kedvencével érkezett a Jóban Rosszban stúdiójába a nyári szünet utáni első forgatási napon Szabó Zsófi. A Gyémánt névre keresztelt pár hónapos agár azonnal a stáb szívébe lopta magát, így valószínűleg gyakori vendég lesz a stúdióban.
 
Épphogy ismét szövegkönyvet ragadtak a sikersorozat szereplői, máris újabb izgalmakba csöppentek. Nem csupán a közös forgatások fakasztották őket mosolyra, de Szabó Zsófi kutyája is feldobta visszatérésüket. Az edzések mellet most már a forgatásra is elkíséri Zsófit a kis agár kölyök, a többiek nagy örömére.

Címkék: 

Dunakeszi ad otthont az év legnagyobb európai agárversenyének

X. Coursing Európa Bajnokság

2012. május 27., vasárnap (MTI)  - Magyarország nyerte idén a legősibb vadászkutyák, az agarak versenye, a X. Coursing Európa Bajnokság rendezési jogát. A hagyományos próbákból álló megmérettetést Dunakeszin, az Alagi Lóversenypálya és Tréningközpontban tartják június 8. és 10. között.

Címkék: