Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

chip

Január elsejétől büntethetők a mikrochippel nem rendelkező kutyák gazdái

kutya

MTI - Akár 40 ezer forintos pénzbírsággal is büntethetik a mikrochippel nem rendelkező, négyhónaposnál idősebb kutyák gazdáit a január elsejétől életbe lépett, a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló kormányrendelet módosításának értelmében.

Címkék: 

A PCAS felhívása szilveszterre kutyatartóknak

szilveszter PCAS

Szeretnénk felhívni az állattartók figyelmét arra, hogy a petárdázások és tűzijátékok időszaka elkezdődött!!!Az állatok legnagyobb része retteg a durrogástól! Kérünk minden állattartót, hogy igyekezzen csökkenteni a szökési kockázatot és az állatok félelemérzetét az alábbi módszerekkel is akár:

1. CHIPEZÉS- A chip egyedi azonosító, melyet ha regisztrálnak a petvetdata.hu rendszeren az elveszett állatokat pillanatok alatt vissza tudjuk juttatni a gazdáikhoz!!2013 januártól kötelező is !

Címkék: 

2013-ban „kutyanépszámlálás” lesz Nyíregyházán

ebösszeírás

A jövő év elejétől a négy hónaposnál idősebb kutyák csak elektronikus chippel, úgynevezett transzponderrel megjelölve tarthatóak.

Már csak pár napjuk van a kutyatartóknak,  hogy – állatorvost felkeresve -  a házi kedvencüket egyedi azonosító chippel megjelöltessék. 2013. január 1-jétől hatályba lép a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló  kormányrendelet módosítása, amely szerint az európai elvárásokhoz igazodva - a négy hónaposnál idősebb kutyák ilyen módon történő  megjelölése kötelező.

Címkék: 

Ebadóról döntöttek Nagykanizsán - a magyar kutyafajták kivételek lesznek

ebadó

2012. szeptember 4.(MTI) -  A nagykanizsai közgyűlés keddi döntése értelmében háromévenként ebösszeírást tartanak a városban, a nyilvántartások alapján pedig ebrendészeti hozzájárulást kell fizetniük a kutyatulajdonosoknak. A veszélyes ebek után évente 20 ezer forintot köteles fizetni az állat gazdája, más kutyák után pedig a törvényi maximumhoz közelítő, évi ötezer forintot.

Címkék: