Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kisherceg Állatmentő Egyesület

Prevenció, nem tűzoltás: Folytatja az ivartalanítást a Kisherceg

Kisherceg Állatmentő Egyesület

28 család körülbelül 30 kutyáját ivartalaníttatta eddig a nyíregyházi székhelyű Kisherceg Állatmentő Egyesület a német Hand und Pfote nevű szervezettel karöltve. A projekt célja az volt, hogy megelőzzék a nem kívánt eb szaporulatokat azoknál a családoknál, ahol az ivartalanítás költségeit biztosan nem tudták volna vállalni.

Címkék: 

Családi nap az állatmentés javára

Kisherceg családi nap Nyíregyházán

Duna House a Kishercegért címmel június 8-án szombaton családi napot szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A tavalyi rendezvény sikerein felbuzdulva az Erdei Tornapályán ismét lesz tánc, zene, sportbemutató, bábszínház, kutyaszépségverseny, valamint a kisállatsimogató is várja a kicsiket és nagyobbakat.

Címkék: 

Jótékonysági Koncerttel egybekötött Örökbefogadó nap Nyíregyházán

Kisherceg Állatmentő Egyesület

Örökbefogadó nappal egybekötött jótékonysági koncertet szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A három fellépős rendezvény május 11-én a nyíregyházi Romkert Sörözőben kap helyet, az est teljes bevétele az állatmentők munkáját támogatja.

Címkék: