Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

vásár

Boltmegnyitó meglepetésekkel!

***UPDATE: Sajnos egy váratlan esemény okán mégsem tudunk standdal jelen lenni, de személyesen ott leszünk az eseményen!***

Szeretettel invitálunk mindenkit augusztus 3-án pénteken 16 órátóla a Suller Állateledel Korányi üzletének megnyitó ünnepségére,amelyen mi is részt veszünk!

A Nyíregyházán, a Korányi Frigyes út 16/a szám alatt találod meg ezt a szuper új boltot, és a Bol-Dog.hu standja mellett nyitási akciókkal, játékokkal is várunk!

Címkék: 

Beszámoló a Farsangi kutyás vásárról

farsangi kutyás vásár

Nagyon szuper farsangos élményen vagyunk túl, rengetegen eljöttetek, beöltöztetek, fotózkodtatok, vásároltatok, amit köszönünk szépen mindenkinek! - írja beszámolójában a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány.

Március 2-án, vasárnap délután a Müsziben (Művelődési Szint) tartottuk jótékonysági Farsangi kutyás vásárunkat. Jelmezversenyünkre 35 nevező érkezett, rendkívül mókás és ötletes jelmezekkel!

Címkék: 

Farsangi jótékonysági kutyás vásár - örökbefogadással egybekötve

farsangi kutyás vásár

Ismét vásárt szerveznek a Szent Ferences gazdikeresők és az Agár Fajtamentés javára! 2014. március 2-án, vasárnap 14 órától várnak minden érdeklődőt a MÜSZi-ben.
 

Programok:

Jelmezverseny szuper nyereményekért:

- kutya-gazdi kategória
- kutya kategória (csak a kutyus van jelmezben)
- csoport kategória (összeálltok és több kutyust összeöltöztettek (3 kutyától))

Kérjük, aki a jelmezversenyre szeretne nevezni, 14:00-ra érkezzen meg!

Címkék: