Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


Egyedi fényképes nyakkendő

Egyedi fényképes nyakkendő

Selyem szatén fehér nyakkendő, amelynek felülete teljesen egyedivé tehető! Gondoljunk a férfiakra is - főleg az ünnepekkor, akik azonban nem a csecse-becséket, hanem inkább a hasznos ajándékokat kedvelik. Egy vicces, egyedi nyakkendővel belophatod magad a kiválasztott szívébe! :) Ha ő is ugyanúgy imádja a kutyákat (akkor nagyon szerencsés vagy! :D ), készíttess neki egy kutyás nyakkendőt? Ha szeret bulizni, akkor valamilyen sörös poént is nyomtathatunk rá! Ha kisbabátok született, akkor a nyakkendőjén hirdetheti, mennyire büszke apuka!

A humoros megoldások mellett persze 100% poliészter fehér szatén nyakkendő céges vagy akár iskolai szinten is hasznos lehet pl. kiállításoknál egységes arculathoz, vagy iskolákban osztályoknak egységes nyakkendő készítéshez. A nyomtatható nyakkendő akár fotóminőségben is kivitelezhető, sőt már egyetlen darab esetében is gazdaságos áron megvalósítható – köszönhetően a digitális nyomtatásnak.

Az ár egy max. 10x10 cm-es nyomatot tartalmaz. Ha ennél többet szeretnél a nyakkendőre, kérd ajánlatunkat! (info  kukac bol-dog pont hu)

Katalógus: 

1 990 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi fényképes nyakkendő
Egyedi kutyás nyakkendő
Egyedi mintás nyakkendő
Egyedi kutyás nyakkendő

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

previous next
1 / 5