Egyedi fényképes pénztárca

egyedi fényképes pénztárca

Legújabb termékünk a személyre szabható egyedi fényképes ajándék pénztárca, amely fekete bőrhatású anyagból van, mérete: 120x105 mm. Felül van a papírpénztartó, egy átlátszó rekesszel is rendelkezik a fontos iratoknak, és különböző helyeken 6 kártyatartó rekesz is található! Mágneses patenttal záródik. Küld el kedvenced fotóját, vagy más egyedi elképzelésedet és mi ingyenes látványtervet küldünk a gyártás előtt! Vidd magaddal kedvenc fotódat mindenhová, hiszen pénztárca nélkül nem sokszor indulunk el otthonról.. smiley

Ha szerkesztett képet szeretnél küldeni, egy kis segítség:
A mérete legyen 12,5 x 9,5 cm, 300 dpi felbontásban, de a lényegi rész (pl. szöveg, fej...) egy 11,3 x 8,2 cm-es téglalapon belül maradjon, hogy biztosan ne takarja varrás!

 

Minden termékünkre fénykép minőségben tudunk nyomtatni. Az általunk forgalmazott termékek egy speciális eljárásnak köszönhetően tehetőek egyedivé.  A nyomat (kép, szöveg, grafika) teljes mértékben az anyag belsejébe ég bele,  így az idő múlásával is olyan lesz, mint új korában. A technológiának köszönhetően a nyomtatott fotó soha nem tűnik el, az anyag felületén nem kitapintható, és más technikákkal ellentétben nem törik meg. Sürgős esetekben akár 1 nap alatt elkészítjük egyedi ajándékodat!
 

Katalógus: 

1 990 Ft

Képek a termékről: 

Kutyás pénztárca
egyedi pénztárca
Fényképes pénztárca
egyedi kutyás pénztárcák
egyedi pénztárca

Kulcsszavak: 

Kategória: 


Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


 

Hasonló ajánlott termékeink

Egyedi fényképes nagyméretű pénztárca

Egyedi fényképes nagyméretű pénztárca

Nagy méretű fekete pénztárca műbőrből, nyomtatható előlappal, ami patenttal záródik. 6 db belső zsebbel, 7 db bankkártyatartóval, illetve különálló papír- és aprópénz tartóval rendelkezik. Fontos, hogy minél nagyobb méretű képet küldj nekünk! (Telefonos képekkel nem mindig lesz tökéletes a végeredmény!)

Mérete: 185x100 mm

Nyomtatható felület: 185x83 mm

Egyedi fényképes pénztárca több színben

Egyedi fényképes pénztárca

Közkívánatra bevezetjük az új típusú pénztárcánkat, amely még több praktikus rekesszel rendelkezik: 5 db bankkártyatartóval, 1 db fényképtartóval és papírpénz tartóval. Aprópénz tárolására is alkalmas, különálló fakkban! Ugye, hogy szuper praktikus? Ráadásul teljesen egyedivé teheted, kutyád fotójával!

Karácsonyi egyedi fényképes fotógömb

Karácsonyi egyedi fényképes fotógömb

Karácsony idején nem lőhetsz mellé egy egyedi, fényképes fenyőfadísszel! Garantáltan mindenki örülni fog, ha a kedvencéről, szerelméről, családjáról készült fotó néz vissza róla a Karácsonyfán!

Karácsonyi egyedi fényképes párnahuzat

Karácsonyi egyedi fényképes párnahuzat

Elképesztően mutatós karácsonyi párnahuzat, amely ajándékként, de szimplán a szoba díszeként is megállja a helyét az ünnepek idején. Teljesen unisex, fiú-lány, fiatal-idős egyaránt örülni fog neki!

A közepébe kérhető kedvencünk (vagy családtagunk, vagy akár imádott rajzfilmfiguránk) képe ! A fotót rendelés után tudod nekünk elküldeni e-mailben!

Baba partedli egyedi felirattal, fotóval

Baba partedli egyedi felirattal, fotóval

Baba előke (partedli). Nyomtatható poliészter első résszel, és nedvszívó frottír hátsó résszel. Kék és rózsaszín kerettel, hogy a fiúk és lányok is megtalálják a nekik valót. Kérheted egyedi felirattal, gtrafikával, fotóval, illetve ezek kombinációjával.

previous next
1 / 5