Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


Egyedi fényképes pénztárca

egyedi fényképes pénztárca

Legújabb termékünk a személyre szabható egyedi fényképes ajándék pénztárca, amely fekete bőrhatású anyagból van, mérete: 120x105 mm. Felül van a papírpénztartó, egy átlátszó rekesszel is rendelkezik a fontos iratoknak, és különböző helyeken 6 kártyatartó rekesz is található! Mágneses patenttal záródik. Küld el kedvenced fotóját, vagy más egyedi elképzelésedet és mi ingyenes látványtervet küldünk a gyártás előtt! Vidd magaddal kedvenc fotódat mindenhová, hiszen pénztárca nélkül nem sokszor indulunk el otthonról.. smiley

Ha szerkesztett képet szeretnél küldeni, egy kis segítség:
A mérete legyen 12,5 x 9,5 cm, 300 dpi felbontásban, de a lényegi rész (pl. szöveg, fej...) egy 11,3 x 8,2 cm-es téglalapon belül maradjon, hogy biztosan ne takarja varrás!

 

Minden termékünkre fénykép minőségben tudunk nyomtatni. Az általunk forgalmazott termékek egy speciális eljárásnak köszönhetően tehetőek egyedivé.  A nyomat (kép, szöveg, grafika) teljes mértékben az anyag belsejébe ég bele,  így az idő múlásával is olyan lesz, mint új korában. A technológiának köszönhetően a nyomtatott fotó soha nem tűnik el, az anyag felületén nem kitapintható, és más technikákkal ellentétben nem törik meg. Sürgős esetekben akár 1 nap alatt elkészítjük egyedi ajándékodat!
 

Katalógus: 

2 090 Ft

Képek a termékről: 

Kutyás pénztárca
egyedi pénztárca
Fényképes pénztárca
egyedi kutyás pénztárcák
egyedi pénztárca

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

previous next
1 / 5