Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

Erre a 32x75x2 mm-es, könnyű de strapabíró műanyag táblácskára bármit rá tudunk nyomtatni, amit kitalálsz! Nem fog lepattogni, lekopni, hiszen az anyag belsejébe juttatjuk a festéket akárcsak a többi termékünknél, így lehetetlen eltávolítani!

Kérheted rá kedvenc kutyafajtádat, kutyusodat névvel, rendezvényre céglogót, vagy ha kiállításon ezzel tűznéd fel a sorszámot, akár a kenneletek neve is lehet rajta. Ajándéknak is kitűnő, akár születésnapra, akár céges búcsúbulira, legény- vagy leánybúcsúra, ballagásra, stb.. Tényleg csak a képzeletetek szabhat határt! smiley

Bizonyos mennyiség felett kedvezményt tudunk adni, árajánlatért írj nekünk! ( info kukac bol-dog pont hu)

 

Katalógus: 

1 150 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó
Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó
Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó
Egyedi kitűző / névtábla / sorszámtartó

Kulcsszavak: 

Kategória: 


Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


 

Hasonló ajánlott termékeink

Egyedi flexibilis kutya póráz

egyedi flexi póráz

Új termék! llyet máshol nem látsz! Csak nálunk tudsz egyedi flexi pórázt készíttetni kutyusodnak, hogy a sétáltatás igazi különleges élmény legyen!

Zöld kutya kendő egyedi grafikával

Kutya kendő egyedi grafikával, zöld

ÚJDONSÁG! Tartós és erős almazöld színű kutyakendő, melyre bármilyen feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti legyen!  Egyszerűen válassz alább a méretválasztóban, hogy S, M, L vagy XL-eset szeretnél, vagy írj e-mailt az ügyfélszolgálatnak az aktuális árukészlet kapcsán.

Kutya kendő egyedi grafikával - nyakörv nélkül

Kutya kendő egyedi grafikával

Tartós és erős kutyakendő, melyre bármilyen képet, feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti és egyedi legyen! Különböző méretek közül választhattok, hogy a csivavától a dán dogig minden gazdi és kutyus igényeit kielégítsük.

Egyedi fényképes pénztárca több színben

Egyedi fényképes pénztárca

Közkívánatra bevezetjük az új típusú pénztárcánkat, amely még több praktikus rekesszel rendelkezik: 5 db bankkártyatartóval, 1 db fényképtartóval és papírpénz tartóval. Aprópénz tárolására is alkalmas, különálló fakkban! Ugye, hogy szuper praktikus? Ráadásul teljesen egyedivé teheted, kutyád fotójával!

Egyedi fényképes Mikulás zsák

Egyedi fényképes Mikulás zsák

A szezonhoz passzoló új termékünk az egyedi, szublimálható Mikulás zsák, amelyre bármilyen képet, feliratot, grafikát kérhetsz! Ilyen senki másnak nem lesz!

previous next
1 / 5