Egyedi kutya flexibilis póráz

egyedi flexi póráz

Új termék! llyet máshol nem látsz! Csak nálunk tudsz egyedi flexi pórázt készíttetni kutyusodnak, hogy a sétáltatás igazi különleges élmény legyen! Kérheted rá kedvenced fotóját, nevét, bármilyen grafikát vagy jelmondatot, de akár tenyész kenneledet is hirdetheted rajta, ha kutyás rendezvényre, kiállításra mentek.  Csak küld el nekünk elképzelésedet e-mailen és ingyenes látványtervet készítünk neked!

A műanyag, állítható és visszahízható póráz két oldalán 1-1 fém lap található, erre tudjuk tartós technikával rányomni amit csak szeretnél! Az ár 1oldali nyomtatás esetén érvényes, ekkor a másik oldalra  a mi logónk kerül. Ha mindkét oldalra szeretnél akár azonos, akár különböző grafikát kérni, akkor +800 Ft-os felárral kell számolnod.

A póráz 3méter hosszú, és 24 kg alatti kutyusok esetén megfelelő, de kis mérete miatt inkább a 10 kg alatti kutyusoknál ideális véleményünk szerint! Egy csivava, yorkie vagy például egy kis griffon tökéletes kiegészítője lehet.

 

 

 

Katalógus: 

4 900 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi póráz
Fényképes póráz
vizslás póráz

Kulcsszavak: 

Kategória: 


Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


 

Hasonló ajánlott termékeink

Egyedi kutya alakú díszpárna

Egyedi kutyafej formájú párna

ÚJDONSÁG!

Ha van nagy felbontású, jó minőségű fotód kedvencedről (kutya, macska, görény, nyuszi...), akkor az országban egyedülálló módon készíttethetsz nálunk színes, fotó minőségű, élethű díszpárnácskát róla!

Egyedi fényképes Mikulás zsák

Egyedi fényképes Mikulás zsák

A szezonhoz passzoló új termékünk az egyedi, szublimálható Mikulás zsák, amelyre bármilyen képet, feliratot, grafikát kérhetsz! Ilyen senki másnak nem lesz!

Törölköző egyedi fényképpel, felirattal kutyusodnak

egyedi fényképes törölköző

Mindegy, hogy ebünk melyik típusba tartozik, kedveli, tűri vagy utálja a fürdetést, egy jó törölközőre mindig szükség van!

Egyedi fényképes nagyméretű pénztárca

Egyedi fényképes nagyméretű pénztárca

Nagy méretű fekete pénztárca műbőrből, nyomtatható előlappal, ami patenttal záródik. 6 db belső zsebbel, 7 db bankkártyatartóval, illetve különálló papír- és aprópénz tartóval rendelkezik. Fontos, hogy minél nagyobb méretű képet küldj nekünk! (Telefonos képekkel nem mindig lesz tökéletes a végeredmény!)

Mérete: 185x100 mm

Nyomtatható felület: 185x83 mm

Egyedi színes kutyakendő - megkötős

Végre itt a sokak által várt háromszög alakú, megkötős kutyakendőnk!

previous next
1 / 5

Kérdésed van? Írj nekünk!