Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


Egyedi kutyás arcmaszk szűrőtartóval

Egyedi kutyás arcmaszk szűrőtartóval

Erre a (nagyméretű) fehér maszkra bármilyen, akár nem kutyás grafikát is kérhetsz! laugh Lehet cicabajszod, kutyanózid, de kihírhatsz rá vicces szöveget, vagy megmutathatod kedvenc kutyafajtádat!  Elképzeléseidet e-mailben egyeztetjük és ingyenes látványtervet küldünk! Ha elfogadtad, utána indul a gyártás, így szánj rá kérlek a rendeléstől pár napot, amíg megkapod! Minden megrendelt maszk árából 100 Ft-ot az állatvédelmi gyűjtésünkbe irányítunk!

Kialakításának köszönhetően felül nyitott így a 2 réteg közé cserélhető szűrő helyezhető el, így növelhető a maszk védelmi képessége. Ilyen szűrőbetétek beszerezhetőek pl. gyógyszertárakban, rendelhető nálunk, de a háztartásban megtalálható anyagok (pl. egy egyszerű betét) is növeli a védelmet!  Mérete és kialakítása miatt inkább széles arcúaknak, illetve azoknak áll jól ez a maszk, akiknek pl. a nagyobb szakálluk miatt az átlagos méretek kicsik vagy kényelmetlenek, elállnak...

Tulajdonságok:

  • Kétrétegű, fehér
  • Méret: 21x17cm
  • Méret: nagy méret, inkább férfi
  • Anyag: kevertszálas pamut+gumi
  • Minta nagysága: kb. 8cm átmérőjű
  • Mosható, vasalható (kivéve a gumis rész)

Méretprobléma miatt nem áll módunkban cserélni a maszkot, a jelenlegi járványügyi helyzetben , higiéniai okokból. Az egyedi termékekre egyébként sem érvényes a 14 napos visszavásárlási garancia a magyar törvények szerint. Kérjük megértéseteket, és legyetek körültekintőek a rendelésnél!

FONTOS!

A dizájn maszkok nem steril orvosi segédeszközök, a virustól NEM tud önmagában megvédeni. De segitséget nyújt abban, hogy ne nyúljatok önkéntelenül az arcotokhoz, valamint csökkenti a tüsszentéssel, köhögéssel távozó nyálcseppek terjedését, így környezetedet is óvod. Hosszú távon (sterilizálás mellett) olcsóbb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos maszkok.

 

Katalógus: 

1 990 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi kutyás arcmaszk szűrőtartóval
Egyedi kutyás arcmaszk szűrőtartóval
Egyedi kutyás arcmaszk szűrőtartóval
Egyedi kutyás arcmaszk szűrőtartóval

Kulcsszavak: 

Kategória: