Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


Egyedi kutyás szájmaszk

Egyedi kutyás szájmaszk

Ha unod már a sima orvosi maszkokat, és szeretnél valami humorosabbat, hozzád közel állót, akkor készíttess teljesen egyedi maszkot, amilyen másnak biztos nincs! smiley Azt nem állítjuk, hogy jobban véd, de kitűnni így is lehet a tömegből. Ráadásul ha kutyusodat, vagy szeretteidet nyomtatjuk rá, akkor mindenhová magaddal viheted őket, hiába vagytok esetleg távol egymástól!

Te kit "hordanál magadon"? Kutyádat, vagy kedvenc fajtádat? Szerelmedet? Gyermekeidet? Egy kedvenc családi fotódat? Vagy valami vicces grafikát, szöveget gondoltál ki? Nincs akadálya, csak írd meg nekünk akár a Megjegyzés rovatban, vagy rendelés után e-mailben és mi készítünk neked látványtervet! Ha elfogadod, utána kezdődhet a gyártás. Azt mindenkép vedd figyelembe, hogy ahogyan a legtöbb maszk esetében, itt is legalább 4-6 hetet kell majd várnod az elkészült termékre. Addig is viselj valamilyen más maszkot, ha van rá módod!

Mivel ez csak és kizárólag a te elképzeléseid alapján, neked (vagy családodnak) készül, szeretnénk kérni, hogy előre utalást válassz a rendelésnél. Ennek több előnye is van:
1., Megvéded a futárt vagy a csomag átadóját, hogy készpénzzel vagy akár kártyaolvasóval kelljen bánnia ebben a kényes időszakban.
2., Számodra is olcsóbb lesz a szállítás!
3., Számunkra pedig egy védelem, hogy meggondolod magad és nem veszed át, ami nekünk nagy veszteség, hiszen egy egyedi terméket nem tudunk továbbértékesíteni.
4., Ennek folyományaként a környezetet is óvod, mert nem utaztattál valamit feleslegesen és nem kerül a szemétbe!

(A szövetből készült arcmaszkjaink nem minősülnek orvosi eszköznek, hatásukat tekintve nem egészségügyi maszkok. Kérjük, ezt vegyétek figyelembe rendelésnél!)

Rendelésre!

Katalógus: 

3 350 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi kutyás szájmaszk
Egyedi kutyás szájmaszk
Egyedi kutyás szájmaszk

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

previous next
1 / 5