Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


Egyedi színes kutyakendő - megkötős

Végre itt a sokak által várt háromszög alakú, megkötős kutyakendőnk! smiley Ha valaki nem akar a nyakörbe húzott kendővel bajlódni, vagy éppen nincs a kutyuson nyakörv, vagy csak hám, akkor is tehetünk rá az egyéniségének megfelelő kendőcskét: egyszerűen csak hajtsd a megfelelő méretre és kösd meg hátul csomóra vagy masnira! Közepestől nagyobb kutyusokon áll jól, egészen az óriás méretig!

Választható színek: fehér, narancs, citromsárga, piros, kék, zöld, rózsaszín      (raktárkészlettől függően)

Méret: 100x70 cm

A fehér színűre bármilyen fotó, színes grafika kérhető. A sárgákon is sokminden jól mutat, a sötétebb színeken viszont csak fekete grafikát vagy szöveget tudunk megjeleníteni.  Természetesen az elkészítés előtt látványtervet küldünk az elképzeléseid alapján!

 

 

Az általunk forgalmazott termékek egy speciális eljárásnak köszönhetően tehetőek egyedivé.  A nyomat (kép, szöveg, grafika) teljes mértékben az anyag belsejébe ég bele,  így az idő múlásával is olyan lesz, mint új korában. A technológiának köszönhetően a nyomtatott fotó soha nem tűnik el, az anyag felületén nem kitapintható, és más technikákkal ellentétben nem törik meg. Sürgős esetekben akár 1 nap alatt elkészítjük egyedi ajándékodat!

Katalógus: 

2 090 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól
Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól
Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól
Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

previous next
1 / 5