Egyedi színes kutyakendő - megkötős

Végre itt a sokak által várt háromszög alakú, megkötős kutyakendőnk! smiley Ha valaki nem akar a nyakörbe húzott kendővel bajlódni, vagy éppen nincs a kutyuson nyakörv, vagy csak hám, akkor is tehetünk rá az egyéniségének megfelelő kendőcskét: egyszerűen csak hajtsd a megfelelő méretre és kösd meg hátul csomóra vagy masnira!
 

Választható színek: fehér, narancs, citromsárga, piros, kék, zöld, rózsaszín      (raktárkészlettől függően)

Méret: 100x70 cm

A fehér színűre bármilyen fotó, színes grafika kérhető. A sárgákon is sokminden jól mutat, a sötétebb színeken viszont csak fekete grafikát vagy szöveget tudunk megjeleníteni.  Természetesen az elkészítés előtt látványtervet küldünk az elképzeléseid alapján!

 

 

Az általunk forgalmazott termékek egy speciális eljárásnak köszönhetően tehetőek egyedivé.  A nyomat (kép, szöveg, grafika) teljes mértékben az anyag belsejébe ég bele,  így az idő múlásával is olyan lesz, mint új korában. A technológiának köszönhetően a nyomtatott fotó soha nem tűnik el, az anyag felületén nem kitapintható, és más technikákkal ellentétben nem törik meg. Sürgős esetekben akár 1 nap alatt elkészítjük egyedi ajándékodat!

Katalógus: 

1 990 Ft

Képek a termékről: 

Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól
Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól
Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól
Egyedi kutyakendő a Bol-Dog.hu-tól

Kulcsszavak: 

Kategória: 


Ez egy egyedi termék, választható felirattal, vagy fényképpel, grafikával. 
Küldd el nekünk az info@bol-dog.hu-ra amit szeretnél rátenni.
Ha rendelést adsz le, akkor a rendszerünk automatikusan is küld Neked egy képbekérő levelet.


 

Hasonló ajánlott termékeink

Lila kutya kendő egyedi grafikával

Lila kutya kendő egyedi grafikával

ÚJDONSÁG! Tartós és erős lila színű kutyakendő, melyre bármilyen feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti legyen!

Piros kutya kendő egyedi grafikával

Piros kutya kendő egyedi grafikával

Különleges, sokak által keresett piros színű kutyakendő, melyre bármilyen sötét feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti legyen! Tetesd rá kutyád nevét, vagy egy vicces mondást, de Mikulásra, Karácsonyra is különleges kegészítője lehet kutyusod "ruhatárának".

Kutya kendő egyedi grafikával - nyakörv nélkül

Kutya kendő egyedi grafikával

Tartós és erős kutyakendő, melyre bármilyen képet, feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti és egyedi legyen! Különböző méretek közül választhattok, hogy a csivavától a dán dogig minden gazdi és kutyus igényeit kielégítsük.

Rózsaszín kutya kendő egyedi grafikával

Rózsaszín kutya kendő

ÚJDONSÁG! Tartós és erős rózsaszín (Pink) kutyakendő, melyre egyedi feliratot kérhetsz, hogy kedvenced igazán egyedi legyen! Csak a sötét színek mutatnak jól rajta. Különböző méretek közül választhattok, főként apró kutyusoknak ajánljuk, de kérésre természetesen nagy méretben is elkészítjük!

Bézs kutya kendő egyedi grafikával

egyedi kutyakendő

ÚJDONSÁG! Tartós és erős bézs (halvány barna, homokszín) kutyakendő, melyre egyedi feliratot kérhetsz, hogy kedvenced igazán különleges legyen!  Különböző méretben rendelkezésre áll, hogy milyen szöveget, képet kérsz rá, csak rajtad múlik! Egyszerűen válassz alább a méretválasztóban, vagy írj e-mailt az ügyfélszolgálatnak az aktuális árukészlet kapcsán.

previous next
1 / 5