Kendők gazdira váró kutyusoknak

árva kutyáknak kendő

Ezeket a kutya kendőket főként állatvédőknek, menhelyeknek, gyepmesteri telepeknek, örökbeadó szervezeteknek ajánljuk.

Tapasztalatunk szerint a különböző rendezvényeken, megmozdulásokon, állatvédő akciókon, örökbefogadó napokon jobban felfigyelnek azokra a kutyusokra, akiknek cuki kendő van a nyakában és ha az még meg is szólítja a leendő gazdit, attól el tudnak olvadni. Lehetséges, hogy a döntésben is segít, vagy felgyorsítja azt!

Jelenleg 5 féle dizájn van fent oldalunkon, de bármilyen más feliratot is elkészítünk szívesen, ha felkeresnek minket ilyen kéréssel! Az egyéb kendőinknél jóval kedvezőbb áron kínáljuk ezeket a kendőket, hogy minél több kutyus találhasson gazdira Magyarországon! De ha külföldben gondolkoznak, akkor természetesen idegen nyelvű felirat is megoldható!

Ráadásul állatvédő szervezeteknek a mindenkori rendelés összegéből további kedvezményeket biztosítunk! Keressenek minket az info@bol-dog.hu e-mail címen!

 

 

Katalógus: 

1 390 Ft

Kép a termékről: 

árva kutya kendő
kutya kendő
kutyakendő árva kutyáknak
kutyakendő gazdátlan állatoknak
kendő menhelyi kutyáknak

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

Mintás kutya kendő nyakörvvel - zöld

Mintás kutya kendő nyakörvvel - zöld

Az egyik legnépszerűbb  kutya kendős nyakörvünk végre zöld színben is elérhető!

A méretet a megjegyzés rovatban jelezheted felénk:

Kutya kendő egyedi grafikával, fekete háttérrel

Kutya kendő egyedi grafikával, fekete háttérrel

Bármilyen képet, feliratot, grafikát tetethetsz rá, hogy kedvenced igazán eredeti és egyedi legyen! Sok gazdi fordult felénk azzal a kéréssel, hogy szeretné, ha fekete lenne a kendő színe. Mivel csak fehér színben szerezhető be, házilag oldottuk meg, hogy a felirat vagy kép mögött fekete legyen a kendő alapja. Így az egyik oldalát feketére festjük, amennyire a textil anyaga engedi.

Kutya kendő "I love Cats" felirattal

Kutya kendő "I love Cats" felirattal

Kutya kendő "I love Cats" felirattal - azoknak a kutyusoknak, akik fittyet hánynak az évezredes sztereotípiára, és imádják a családok másik nagy kedvencét, a cicákat.

Lila kutya kendő egyedi grafikával

Lila kutya kendő egyedi grafikával

ÚJDONSÁG! Tartós és erős lila színű kutyakendő, melyre bármilyen feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti legyen!

Kutya kendő egyedi grafikával - nyakörv nélkül

Kutya kendő egyedi grafikával

Tartós és erős kutyakendő, melyre bármilyen képet, feliratot, grafikát tetethetsz, hogy kedvenced igazán eredeti és egyedi legyen! Különböző méretek közül választhattok, hogy a csivavától a dán dogig minden gazdi és kutyus igényeit kielégítsük.

previous next
1 / 5