Tappancsos téli sapka

Tappancsos téli sapka

Kutyaimádóknak tökéletes téli (karácsonyi) ajándék egy tappancsos sapi, amint cuki tappancsok sorakoznak! :)

A sapka alapszíne fehér, erre kerülnek a fekete tappancsok. Ha esetleg más színű tappancsot szeretnél, nyugodtan írj nekünk!

Egy méretben létezik, szűk típus. 40 fokon mosható.  Kétoldalon nyomva!

 

Katalógus: 

3 300 Ft

Kép a termékről: 

Tappancsos téli sapka
Tappancsos téli sapka

Kulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

Kutyás sziluettes párnahuzatok

kutyás párna

Egyik legújabb termékünk a színes párnahuzatok (40x40 cm), amelyekre kutyafajták sziluettjét nyomjuk! Elől választhatóan kék vagy piros színűek, hátul egységesen feketék. Zipzárral záródnak, könnyen kivehető belőlük a töltet (nem tartozék, de külön vásárolható) és mosható, vasalható, nem kopik le a minta!

Egyedi textil kulcstartó

egyedi textil kulcstartó

Erre a különleges, selymes tapintású és fényes textil kulcstartóra bármilyen feliratot vagy mintát rátehetünk, teljesen egyedivé téve azt! Legyen az kutyusod neve, egy jellegzetes idézet, egy hobbit ábrázoló minta, mi megvalósítjuk! Természetesen az elkészítés előtt látványtervet küldünk az elképzeléseid alapján!

Bögre komondor képpel

Bögre komondor képpel

A komondor az egyik legismertebb magyar pásztorkutyafajta, melyet mérete és szőrzete tesz igazán impozánssá. Nagy termete és vastag szőre ellenére mozgása kimért, elegáns. Aki látott már teljes díszben pompázó komondort, nehezen tud szabadulni a látvány varázsától.

Kutya kendő "Trófeáim" felirattal

kendő kutyáknak vicces felirattal

Kutya kendő "Trófeáim" felirattal és pálcikaember figurákkal - azoknak, akik sportot csinálnak abból, hogy elkapják a postást, vagy éppen a család barátait.
 

Kutyás egyedi téli sapka

Kutyás egyedi téli sapka

Ha valaki szereti a kutyáját, vagy egy bizonyos kutyafajtát, azt szereti mindenhol megmutatni,  "magán viselni". Ki pólón, ki tetováláson, ki táskán.. És most itt egy új lehetőség: téli sapkán is megjelenhet kedvenc fajtád! :)

previous next
1 / 5

Kérdésed van? Írj nekünk!