Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Egyedi fényképes kutyás fülbevaló

Egyedivé tehető fülbevalónkra bármit kérhetsz: saját kutyusod (vagy más kedvenced) képét, szerelmed fotóját, egy kedvenc mottót vagy kutyafajta grafikáját... Csak a képzeleted szab határt! :)

Csak küld el e-mailben, hogy mit szeretnél és ingyenes látványtervet készítünk neked gyártás előtt!

Legyen fülbevalód is egyedi! De ha nem állsz meg itt, akkor egyedi nyakláncot és karkötőt is készíthetünk neked! :)

Katalógus: 

2 190 Ft

Lájkold: 

Kép a termékről: 

Egyedi fényképes kutyás fülbevaló
Egyedi fényképes kutyás fülbevaló

kutyaekszerkulcsszavak: 

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

TOP DOG kutyatálkás fülbevaló

Aki kutyás, az szereti, ha "mindene" az smiley Mi legalábbis ilyenek vagyunk. Ezért örültünk meg, amikor rábukkantunk erre az érdekes és különleges függőre, amely egy kutyatálkát ábrázol, TOP DOG felirattal, és benne egy csonttal!

Boxer szíves fülbevaló


 

Boxer rajongóknak kötelező darab ez az ezüst színű,  boxer kutyust ábrázoló fülbevaló, közepén kivágott szívvel. Az ár természetesen 1 párra vonatkozik!

Tappancsos-szíves fülbevaló

Ezen a népszerű fülbevalónkon olyan szív alakú medál csücsül, aminek az egyik oldalán egy tappancs van a fémbe vésve, a másik oldalán pedig a heartmy dog felirat!

Retrieveres fülbevaló

Ez a mindkét oldalán kidolgozott kutyás függő egy Retrievert, vagy más hasonló méretű és felépítésű kutyust ábrázol. Az egyik legnagyobb méretű medálunk, ezért csak olyanoknak ajánljuk, akik már hordtak nagyobb fülbevalókat. Mérete okán karláncra nem javasoljuk, de nyaklánc kérhető hozzá!

Tacskós szíves fülbevaló - kicsi

Ez a cuki, tacsit ábrázoló ezüstszínű bedugós fülbevaló a mindennapokban is diszkrét éke lehet az outfitednek. Az ár természetesen 1 párra vonatkozik!

previous next
1 / 5