Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Nemesacél fekete kisállat úrna

Ha már átélted kis kedvenced elvesztését, tudod, mekkora fájdalom ez és mekkora űrt hagy maga után egy négylábú társ... Ezen sajnos nem tudunk segíteni, de mi is kerestük anno a megoldást, hogy hogyan tudnánk mégis közel tartani magunkhoz szeretett kedvencünk hamvait. Ezzel a diszkrét, mégis csodaszép ékszerrel kutyánk, cicánk földi maradványainak egy része mindig velünk lehet!

Az ár a kiváló minőségű medált tartalmazza, de ha szeretnéd, rátehetjük egy nyaklánc alapra vagy akár kulcstartóra is.

 

Mérete:
Hossza: kb.3,5 cm
Szélesség: kb. 0,8 cm
Kapacitása: kb. 16 milliliter

Nemesacél ékszerek tulajdonságai közé tartozik, hogy sokkal tartósabb ékszerek mint például a bizsu vagy akár az ezüst, mert erősebbek és ellenállóbbak a fizikai behatásokkal és az oxidációval szemben. Az acél tulajdonságai közé tartozik, hogy vízbe is mehetünk vele, így nem kell folyton levenni kedvenc ékszerünket. Akkor lesz az acélból nemesacél, amikor készítés közben más típusú acélokkal vegyítik, mint például nikkel, króm, magán, wolfram, vanadin, szilicium, kobalt - így ha valaki ezek valamelyikére allergiás, akkor valószínűleg erre a típusú ékszerre is sajnos érzékeny lehet. Kérlek, ezt vegyétek figyelembe rendelés előtt!

 

UTOLSÓ DARAB RAKTÁRON!

Katalógus: 

3 000 Ft

Lájk :) : 

Kép a termékről: 

Nemesacél fekete kisállat úrna
Nemesacél fekete kisállat úrna
Nemesacél fekete kisállat úrna

Kategória: 

Hasonló ajánlott termékeink

previous next
1 / 5