Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Állatkínzás miatt felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek egy nőt

Jog

Kaposvár, 2012. október 3. (MTI) - Állatkínzás miatt jogerősen nyolc hónap - egy év hat hónapra felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélt a Kaposvári Törvényszék szerdán egy 49 éves nőt, aki hetekre magára hagyta két kutyáját a bezárt lakásban.

 A másodfokon eljáró bíróság a határozatával helybenhagyta a kaposvári bíróság korábbi ítéletét, amelyben állatkínzás vétségében bűnösnek mondták ki a vádlottat. A nő sem az akkori, sem a mostani tárgyaláson nem volt jelen.

A Kaposvári Törvényszék azért tárgyalta az ügyet, mert a vádlott és védője felmentést kérve fellebbezett az elsőfokú határozat ellen.

A nő korábban Bőszénfán lakott, ám tavaly februárban az Alföldre költözött, hogy beteg édesanyját ápolja. A hét macskáját magával vitte, a két kutyáját azonban a somogyi faluban levő házában hagyta bezárva. Csak két-három hetente egy-két napra járt haza, addig a kutyák étlen-szomjan voltak a lakásban. Az állatok vonyítására a szomszédok figyeltek fel, és értesítették a rendőröket, akik a kutyákat átadták egy kaposvári állatmenhelynek.
 

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: