Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Érkerti Állatfesztivál

kutya, bol-dog

Az Állatbarát Alapítvány Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzattól, mint Közvetítő Szervezettől az ÉAOP-5.1.1./B-09-2f-2012-0001 „Az érkerti lakótelep nagyvárosias lakókörnyezetének minőségi megújítása” című projekt keretében meghirdetett Programlap - Érkert (0001) kódszámú program/rendezvény megvalósítására benyújtott „Együtt egy állatbarát lakótelepért”, című pályázat keretében 2.8 millió forint uniós támogatásban részesült.

A pályázati támogatásból az Állatbarát Alapítvány a lakótelepen élő helyi lakosság állattartási - kultúrájának javítását,  - ismereteinek fejlesztését célozza meg, csökkentve ezzel a nem megfelelő állattartásból adódó konfliktushelyzetek kialakulását.

 

 

A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány céljai közé tartozik a felelős állattartás terjesztése és fenntarthatósága. Ennek érdekében komplex módon segíti az Érkert lakóit. Az iskoláskorúakat szemléletformáló előadások megtartásával ismertetjük meg a helyes állattartás módjával, míg a felnőttek a lakossági fórumokon bővíthetik ismereteiket. Az ingyenes állattartási tanácsadás segít megelőzni a különböző egészségügyi veszélyhelyzeteket, míg a kutyafuttatón megtartandó foglalkozásokon az állatok irányításáról, szocializációjáról szerezhetnek gyakorlati ismereteket. A program megvalósítása során 50, a lakótelepen élő kutya díjmentes oltása és chippelése történik meg. Az „Érkerti Állatfesztiválon” színvonalas szakmai és szórakoztató programokkal hívják fel a figyelmet az állatvédők a felelősségteljes állattartás fontosságára. A Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak is meghívást kapott erre a remek rendezvényre, ezért szeretettel várunk minden kutyaszeretőt a standunknál szombaton 10-15h között!

 

További információ kérhető:
Állatbarát Alapítvány, 4400 Nyíregyháza, Csatorna utca 2.
Telefonszám: 42/727-736
E-mail: allatbarat@allatbarat.com

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: