Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Összefoglaló a 3. Ivartalanított kutyák szépség és ügyességi versenyéről

Miló Viki és Czippán Anett

2014-ben,  ahogy az első alkalommal sem (amikor megfagytunk...), sajnos az időjárás nem fogadott a kegyébe minket, mert bár az eső nem esett, de a 30 fok a gazdikat és a kutyákat egyaránt nagyon megviselte.
A sátrakon kívül árnyékot nem tudtunk biztosítani, de igyekeztünk locsolni a földet és a kutyákat is.

Nagy örömünkre a hőség ellenére szép számmal érkeztek a szebbnél szebb és profibbnál profibb kutyák és gazdik, nagyon köszönjük, hogy kitartottak ebben a nagy melegben, jövőre igyekszünk úgy megrendezni, hogy az időjárás ne legyen befolyásoló tényező.

Nagyon sokan hozzájárultak a rendezvény sikeréhez és segítettek ezáltal megmutatni, hogy vannak felelős állattartók és az ivartalanított kutyák igenis ugyanolyan szépek, okosak, nevelhetőek, mint ivaros társaik. Szeretnénk köszönetet mondani a támogatásért a KÖKI Terminál vezetőségének. Azon túl, hogy adták a helyszínt, színpadot, sátrakat még rengeteg ajándékot is adtak a tombolához.

A zsűrizést többen is vállalták, aminek nagyon örültünk:

Megismertük Bebé-t (Black II Black). Nagyon közvetlen volt, bárki készíthetett vele fényképet és tényleg nagyon szereti a kutyákat, jól érezte magát a kutyás közegben.
 
Lelkesen jött Lehoczky György is (versenytáncos, 2014-es évad, Szombat esti láz győztese), aki nagyon élvezte, hogy mennyi okos, ügyes kutya van a rendezvényen.
 
Számíthattunk ismét Molnár Imrére (IHM) és párjára, Bige Amáliára (kutyakozmetikus, Füge kutyakozmetika), akik idén már másodszor jöttek el zsűrizni.
 
Kiemelnénk Csombók Editet, aki a Tükör módszeres kutyaiskolákat képviselte, és végig szakmai szemmel figyelte a kutya-gazdi összhangot.
 

 

A verseny háziasszonya Czippán Anett volt, aki profi rövid lényegre törő interjúkat készített a verseny ideje alatt a kutyák gazdijaival, végig jó kedvvel vezette le a rendezvényt, nem zökkentette ki a meleg, és az sem, hogy a színpadot sem tudtuk használni (meleg lett volna a kutyusok lábának). Köszönjük szépen, hogy ott voltál velünk egész nap!

Eljött rendezvényünkre Miló Viki is kutyájával, aki bizony a kistestű kutyák versenyén, elnyerte a 2. helyezést kutyusával, ezúton is gratulálunk Neki.
 
A rendezvény kezdő programja 10:30 perckor a Tükör Módszer Iskola, Kőbányai Kutyasuli csapata, akik egy szuper kutyás bemutatót is tartottak a hőség ellenére. Padányi Klára és Borsos Csilla kézműves műhelyben foglalták le az érdeklődő gyerekeket. A Kreatív Hobby csapata csillámtetoválással kedveskedett, a Zöld Zebra részéről Tavaszi Évi és Radmanics Zsuzsa arcfestést készített a gyerekeknek.

 

A rendezvény kiemelkedő támogatója a HUSSE Magyarország Kft. volt, akik minden díjazott részére (összesen 18-an) prémium tápot adtak.  Második legnagyobb támogatónk két cég volt: a Bol-Dog.hu egyedi kutyás ajándékokat gyártó cég ( http://bol-dog.hu ), aki nagyon szép kutyakendőket adott, minden kategória első helyezettjének, valamint a legszebb feketének és a legszebb örökbefogadottnak és minden nevezőnek 15%-os ajándékutalványt ajándékozott, illetve a MANDALA Jógastúdiók, akik 5 db havi bérletet ajánlottak fel.

Köszönettel:
 
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu
https://www.facebook.com/ZoldZebraEgyesulet

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: