Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Új állatotthon épül Szolnokon

állatotthon

 Szolnok, 2012. szeptember 18. (MTI) - Negyven-hatvan kutya befogadására alkalmas új telephelye épül a Szolnok Városi Állatotthonnak a település külső részén, a Besenyszögi út mellett.

Gyuricska Éva közölte: a 41 millió forint pályázati összértékű beruházás megvalósítására a városi önkormányzat és az állatotthont működtető alapítvány alkotta konzorcium csaknem 30 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert el az Európai Regionális Fejlesztési Alaptól.     

A Gazdára találva - korszerű állatotthon Szolnokon című projekt keretén belül az önkormányzat által használatba adott és közművesített területen a kennelek mellé egy akadálymentesített, 158 négyzetméter alapterületű fogadóépület épül. Ebben helyet kap az alapítványi iroda mellett egy információs fogadótér, szociális helyiségek, hűtőkamra és raktár, valamint egy műtő, vizsgáló és a lábadozó állatoknak helyet biztosító blokk.

A területen az építkezés után is több mint kéthektárnyi zöldfelület marad szabadtéri szemléletformáló akciók megrendezésére. A korszerű eszközökkel felszerelt állatorvosi részlegben ezután el tudják végezni a sürgős beavatkozásokat, szükség esetén az ivartalanításukat is.

Gyuricska Éva hozzátette: a projekt másik fő célkitűzése, hogy ösztönözze a menhelyi állatok örökbefogadását, a felelős állattartás minél szélesebb körben való elterjesztését, és megakadályozza az állatok újbóli utcára kerülését.
 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: