Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Az állatkínzás ellen tüntetők mellé állt az Állatbarát Alapítvány is

Magyarországon az elmúlt években jelentősen emelkedett az állatkínzásos esetek száma. Embertelen körülmények között tartott, megkínzott, bántalmazott, elpusztított állatok esetei....

A hazánkban hatályos törvények szerint az állatkínzás bűncselekmény és akár szabadságvesztéssel is büntethető annak elkövetője. Az állatbántalmazás azért is ijesztő jelenség, mivel tudományos kutatások igazolják, hogy összefüggésben áll  a családon belül elkövetett erőszakos cselekményekkel. Egy amerikai tanulmány tárta fel, hogy azoknak a családoknak a 60 %-ban, ahol a gyermeket bántalmazták, állatot is bántalmaztak már.... Előfordul, hogy az erőszakos családtag a házi kedvencet is bántalmazza, de az is, hogy a bántalmazott, "elnyomásban élő" gyerek a házi állaton vezeti le dühét, haragját.

Magyarországon ilyen jellegű kutatásnak nincs nyoma, de ez nem jelenti azt, hogy a jelenség hazánkban nincs jelen. Egyre gyakrabban érkeznek hírek, bejelentések, képek állatokkal való kegyetlenkedésről, borzasztó körülmények között tartott négylábúakról, szemétként kidobott egykori kedvencekről.

2016. február 20-án 14.00 órától pont ezért szerveznek az állatvédő szervezetek tüntetést Budapesten, mellyel szeretnék felhívni a figyelmet a hazai állatvédelmi szabályozás hiányosságaira.

Ugyan ezen időpontban a Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonunkban egy közös Megemlékezésre várjuk a helyi Állatbarátokat, ahol egy-egy mécses gyújtásával emlékezünk meg az emberi tudatlanság, felelőtlenség és kegyetlenség ártatlan négylábú áldozatairól!

Kérjük, gyertek el minél többen és csatlakozzunk íly módon az állatkínzásos cselekmények elleni felkiáltáshoz.

A mécsesgyújtás mellett arra kérünk mindenkit, hogy ajándékozzuk meg Állatotthonunk kutyusait - akik szintén a felelőtlen állattartás miatt kerültek menhelyünkre - egy kiadós sétával, simogatással, szeretettel, foglalkozással!

Bővebb információt az érdeklődők a 42/727-736 telefonszámon kaphatnak!

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: