Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Beszámoló a VI. Örökbefogadó Nap, Kutyás Családi-és Sportnapról

Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány - Vegyes érzésekkel keltünk szeptember 5-én, nem indult egyszerűen a nap, hiszen, amikor korán reggel kinéztünk az ablakon, sajnos nem verőfényes napsütésre ébredtünk… Borult volt az ég és esett is az eső…. Jajj-jajj, hogy lesz így rendezvény?

Összeült hát a kupaktanács és néztünk körbe-körbe, érdeklődtünk ki és mit javasol… Tudtuk, hogy a kutyák számítanak ránk és nem maradhat el az örökbefogadó nap, hiszen olyan sokan jeleztétek már, hogy mennyire várjátok.  Tanakodás közben pedig erősen mosolyogtunk, hiszen ugyanolyan érzéseket éltünk át, mint tavaly április 26-án, a III.Örökbefogadó Napon, ahol hasonló időre ébredtünk, de akkor megkíméltek minket az Égiek és a rendezvény kezdetére már nagyon szuper időnk lett. Ebben reménykedtünk most is. Valaki ott fent pedig nagyon szeret minket és vigyáz ránk, hiszen most szeptember 5-én se szél, se eső nem szomorította a napunkat, sőt! A délután alatt a napocska is többször tette nálunk tiszteletét, ezzel is áldását adva rendezvényünkre. Szuper időnk lett, tökéletes volt egy kutyás délutánhoz! Aki nem ijedt meg egy kis kora reggeli borongástól egy csodálatos délutánt tölthetett el fantasztikus kutyák és remek emberek között.

A napot az örökbefogadható kutyusok bemutatójával kezdtük, ahol bemutattuk pár szóban alapítványunkat, majd saját védenceikkel, azaz az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány kutyáival ismerkedhettek meg a látogatók. Kattogtak a vakuk, szeretett kutyáink pedig csak pózoltak nagy örömmel és várták a simogatásokat!

 

 

Ezek után bemutatkoztak vendégeink is: az Ebremény Kutyavédő Egyesület, a Mopsz Fajtamentés, az Élethang Alapítvány és a Spitz Fajtamentés.

További infok velük kapcsolatban az egyes szervezetek honlapjain érhetők el:

- Ebremény Kutyavédő Egyesület www.ebremeny.hu
- Mopsz Fajtamentés https://www.facebook.com/mopszfajtamentes
- Spitz Fajtamentés – Magyar Spitz Egyesület www.spitz.hu
- ÉletHang Alapítvány http://www.elethangalapitvany.hu/

Hálásan köszönjük vendégeinknek, hogy elfogadták meghívásunkat és velünk tartottak!

Örömmel jelentjük be itt is, hogy NEKTEK köszönhetően valóra vált a Spitz Fajtamentés álma és összegyűlt a chip leolvasóra a pénz. Ezt Ti hoztátok össze! Sok embert tettetek hihetetlenül boldoggá ezzel, hiszen egy állatmentő szervezetnek egy chip leolvasó rendkívüli módon meg tudja könnyíteni a munkáját. Nagy köszönet mindenkinek, aki egy kicsivel is hozzájárult, hogy mától hatékonyabban folyhassanak a mentések!

A bemutatkozások után következett a Strázsa Kutyaiskola Bemutatócsoportja egy fergeteges engedelmességi és őrző-védő bemutatóval. Nagyon örültünk, hogy ekkora számban képviseltették magukat a rendezvényen, szuper volt a bemutató, nagyon köszönjük a sok belefektetett munkát és támogatást.

Két védencünk, Csongor és Iván itt is bizonyítottak – nagyon ügyesek voltak felvezetőikkel együtt. Gratulálunk Nekik!

A kutyaiskolai bemutatót követte az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubjának bemutatója, ahol Horváth János, a Magyar Kutyasport Szövetség versenyigazgatójának vezetésével a látogatók igazi kuriózumként megtekinthették a canicross (kutyás terepfutás) alapjait, a kutyafogathajtás, dog scooter (roller) illetve bikejöring (kutyás terepkerékpározás) eszközeivel is ismerkedhettek. A rendezvény teljes ideje alatt lehetett tőlük kérdezni a versenyekről, következő programjaikról, a versenyfelkészülésről, illetve a sportkutyák tartásával kapcsolatban. Minden kérdésre szívesen válaszoltak, tényleg nagyon köszönjük a szuper bemutatót és a sok-sok jó tanácsot az ÉSZKSK csapatának, illetve azt is, hogy általuk megvalósulhatott a rendezvény egyik szuper programja Jótékonysági Kutyás Futás /Canicross!

A bemutatók után pedig kezdetét vette a rendezvény szuper programja, a Kutya Szépségverseny melyre igen szép számban jöttek a nevezések, amelyeket innen is nagyon köszönünk. Minden bejövő adománnyal a bajba jutott rászoruló szánhúzókutyákat támogatták a nevezők. A kistestű keverék kutyusoktól kezdve a nagytestű fajtatiszta gyönyörűségekig mindenféle kutya fajta képviseltette magát a szépségversenyen. A zsűrinek nagyon-nagyon nehéz dolga volt, hiszen szebbnél szebb kutyákat láttak, elég sokáig is kellett emiatt tanakodniuk, hogy eredményt tudjanak hírdetni. (...)

A beszámoló többi részéért kattint az alapítvány oldalára: http://www.szanhuzoalapitvany.hu/2-uncategorised/252-koszonjuk-hogy-velu...

 

 Amennyiben szeretnél további információkat alapítványunkról, örökbefogadható szánhúzókutyákról, akkor látogass el honlapunkra: www.szanhuzoalapitvany.hu

Lájkold alapítványunk hivatalos facebook oldalát is, hogy ne maradj le a következő szuper rendezvényeinkről sem: https://www.facebook.com/alapitvanyaszanhuzokert

Illetve várunk szeretettel Mindenkit következő alapítványi kitelepülésünkön szeptember 18-20. között Dunaharasztiban, a 20. jubileumi szánhúzókutyás találkozón. Gyertek!

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: