Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

A Bol-Dog is jelen lesz a TESE ORSZÁGOS CAC-Kutyakiállításán!

TESE CAC kutyakiállítás

A Magyar Kutyások Szövetsége – Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete (TESE) idén is megrendezi ORSZÁGOS CAC-KUTYAKIÁLLÍTÁSÁT  MINDEN FAJTA RÉSZÉRE (Fajtanélküli, El nem ismert és Hobbi Kategória is!)
a nyíregyházi Ilona tanyai „PAGONY” lovaspályán (megközelíthető a Pazonyi útról a Tesco után a 4es főúton) 2016. április 30 - án SZOMBATON 10 ÓRAI KEZDETTEL.

Idén is meghívást kaptunk a szervezőktől, amit ez úton is köszönünk! Természetesen a helyezettek díjazásába is beszállunk támogatóként! A Bol-Dog standjánál megtekintheőek lesznek az általunk készített egyedi kutyás ajándékok egy kis része, viszünk az ékszerekből is, de ha valaki nem találja meg a számára legkedvezőbbet, akkor természetesen megrendelheti nálunk. Ha pedig rendeltél valamit (ahogyan már az nálunk szokás), akkor ingyen átveheted a rendezvény ideje alatt, így a szálíltási díjat és a várakozást is megspórolod! :) Partnerünk, a PetBox  Állateledel standjànál pedig többek között a Marp kutyaeledelek kedvezményes, bevezető áron megvásárolhatóak majd meg!

Az esemény a Facebook-on!

Az Állatbarát Alapítványtól örökbe fogadott kutyusok kedvezményes díjért - 3000 Ft-ért - nevezhetőek a Hobbi kategóriában. Az alapítvány be is nevezett két szépséges keverék lakót, Bécit és Manót. Mutassuk meg, hogy a keverék és menhelyes kutyusok is gyönyörűek, okosak, jól szocializáltak!

Képek a tavalyi kutyakiállításról!

Szervező:
TESE, Nyíregyháza, Rigó utca 63.
Tel./Fax.: 06-42-431-621, Mobil: 06-70/279-3071
E-mail: szfules@gmail.com

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: