Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Fesztivál az Állatokért Nyíregyházán

fesztivál az állatokért bol-dog

2017. szeptember 24-én (vasárnap) 9.30 órától egy vidám kutyás felvonulással veszi kezdetét a a programokban bővelkedő, hagyományos állatbarát családi nap az Állatbarát Alapítvány szervezésében.

A Bujtosi Városligetben 10.00 órától kezdődnek a programok, ahol alapengedelmességi, agility , terápiás kutyás bemutatók színesítik a napot. 

A Fesztivál az Állatokért elnevezésű rendezvényen nem maradhat el idén sem a keverék kutyák szépségversenye, legyen az kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg eb, várják a nevezésüket!

És hogy senki ne menjen üres kézzel haza, a Tombolasorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára. Természetesen, ahogy az elmúlt 5 évben, idén is felajánlunk a tombolába pár nyereményt.

 

De ha nem szeretnéd a szerencsére bízni, akkor a standunknál biztosra is mehetsz majd! :) Nézz szét nálunk, hátha megtetszik valamilyen kutyás ékszer, kiegészítő vagy csecse-becse. Ha egyedit szeretnél, idén is van lehetőség rá: péntekig küld el elképzelésidet az info@bol-dog.hu címre és vasárnap átveheted személyre szabott ajándékodat, így megsprórolhatod a postázási időt és költséget!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: