Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Fesztivál az állatokért Nyíregyházán 2016-ban is!

Fesztivál az állatokért - Bol-Dog.hu

Az idén is elérkezett a várva várt pillanat, hogy a kutya tartók ismét egy állati jó napot töltsenek együtt kedvenceikkel a Bujtosi Városligetben az Állatbarát Alapítvány Fesztivál az állatokért rendezvényén!

A Bujtosi tónál 2016. szeptember 25-én (vasárnap) 9.30 órától kezdődnek a programok, ahol alapengedelmességi, őrző-védő, agility kutyás bemutatók színesítik a napot. Kirakodóvásár is lesz, ahol az alapítvány támogatói termékei mellett a Purple Puppy kutyakozmetika is tanácsokat ad, a Petbox állateledel is kitelepül és ahogy minden évben, a Bol-Dog.hu standjánál is érdekes állatos termékekkel találkozhattok. Ha szeptember 22-ig rendeltek, akkor át is vehetitek nálunk az ajándékotokat, megspórolva így a postaköltséget!

Nem maradhat el idén sem a keverék kutyák szépségversenye, legyen az kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg eb, várják a nevezésüket. A legképzettebb kutyákat és gazdikat arra kéri az állatmentésben elöljáró szervezet, hogy vegyenek részt egy engedelmességi gyakorlatsor együttes végrehajtásában.

 

Egész napos tanácsadásokkal várják a gazdikat, játékokkal a gyerekeket és meglepetés programokkal az érdeklődőket! És hogy senki ne menjen üres kézzel haza, a Tombolasorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára.

Nyíregyházán több mint húsz éve létezik gazdi képzés, kutyás cicás örökbefogadás, és önkéntes sétáltatás, élményszerzés az állatokkal az Állatbarát Alapítvány jóvoltából. A szervezet évente több olyan rendezvényt is kezdeményez, amikor előtérbe kerülhet az ivartalanítás fontossága, a biztonságos kutyatartás, az ember-állat közötti jó kapcsolat fenntartása, és a közös felelősségvállalás azokért az állatokért, akik a hanyag és kegyetlen emberi magatartás áldozatai.

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: