Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Hamarosan: Felelős Gazdik Napja Nyíregyházán

Felelős Gazdik Napja

2016.június 25. rendezik meg a Felelős Gazdik Napját a PurplePuppy Kutyakozmetika, a Rosszcsont Kutyakiképző Iskola és a PetBox Állateledel szervezésében a nyíregyházi Erdei Tornapályán!

3 szervező - 2 cél: "Célunk, hogy minél több felelős gazdi legyen társadalmunkban. Ehhez minden jó tanácsot megkaphatsz rendezvényünkön :)  A bevétel jótékony célra megy! Rendezvényünkkel az Állatbarát Alapítványt támogatjuk!"

 

Verseny nevezési díjak:
- szépségverseny: 600.-;
ügyességi verseny: 300.-;
behívási verseny: 300.-!
Ha mind háromra nevezel csak: 1000.-
Az eseményre a belépés INGYENES!

 

 

14:15-től fog kezdődni talán a legjobban várt program; a kutyaszépségverseny :) Ne feledjétek Június 25.-re kicsinosítani kedvencetek, hiszen a zsűri tagjai a három szervező lesz. Benne egy kutyakozmetikussal, egy kutyakiképzővel és egy etetési tanácsadóval.

Mit hozz magaddal mindenképpen?
- oltási könyv, érvényes veszettség elleni oltással
- ürülék gyűjtő zacskó
- szocializálatlan kutyus esetén a problémák elkerülése érdekében sárga szalag, vagy szájszíj/szájkosár

 

 

 

Na és persze kutyusaitokat és jókedveteket se hagyjátok otthon! Reggeltől dálutánig színes programokkal várunk mindenkit, ha nincs kutyád, akkor is érdemes a családdal ellátogatni erre a remek rendezvényre. Ennél jobb eseményt 25-én úgysem tudsz kitalálni! :)

Köszönjük a szervezőknek a meghívást, így a Bol-Dog.hu standjával is találkozhattok a Felelős Gazdik Napján! Ha helyszínen vásárolsz, azzal az Állatbarát Alapítványt támogathatod! Még egy jó hír: ha egyedi cuccot szeretnél készíttetni, akkor itt az alkalom megspórolni a postaköltséget! Ha szombaton kilátogatsz a rendezvényre, a standnál átveheted az ajándékodat! Legkésőbb péntek délig leadott rendeléseknél érvényes.

 

Reméljük, hogy sokatokkal találkozunk! :)

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: