Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Hard Dog Race - verseny a kutyáddal

Hard Dog Race - bol-dog.hu

2016. október 1-én kerül megrendezésre Piliscséven az első Hard Dog Race. A HDR egy időméréses extrém akadályfutás, a pórázon vezetett kutyáddal.  Az a megtiszteltetés érte a Bol-Dog.hu-t, hogy mi is támogathatjuk ezt a szuper kezdeményezést. Így ha bármelyik kategóriában bármilyen helyezést elérsz, biztosan találkozni fogsz az ajándékunkkal! :)

 

Köszönjük, hogy mi is Partnerek lehetünk!

"Hat láb, két szív, egy büszkeség"

Naponta sétáltok egymás mellett, talán együtt is futtok, esetleg részt is vetteket már valamilyen kutyás versenyen. De ilyen akadályokkal, együtt még biztosan nem néztetek szembe! Induljatok, és ti lesztek a győztes páros!

A teljes táv hat kilométer szabad téren, a természetben, egyenes pályán, domboldalon, épített és természetes akadályokon át. Ezeken néhol kúszással, néhol mászással visz át az utad, eközben sáros, vizes és koszos is leszel, vagy éppen egy meredek emelkedőn kell helyt állnotok. A táv hosszú, a domboldal meredek, az akadályok kemények. Mindez azért, hogy kihozd magadból a legtöbbet, őszintén büszke lehess magadra.

Izgalmas versenynek ígérkezik!

A HDR nem csak egy verseny, egy kutyás ünnepnap.

Ha családoddal érkezel, gondoskodunk arról, hogy azok is jól érezzék magukat, akik nem versenyeznek. Játékos, ismeretterjesztő kutyás programok várják az érdeklődőket.

A HDR a felelős kutyatartás elkötelezett híve.

A HRD verseny egyben örökbefogadó nap is. Lehet, hogy az fog örökbe fogadni majd a gazdira, családra váró kutyák közül egyet, aki csak elkísért a versenyre. Sőt az is lehet, hogy ők majd jövőre együtt indulnak ezen a versenyen. Mindez együtt a Hard Dog Race. Verseny, de ugyanakkor ünnep. A te ünneped, a kutyád ünnepe, a mi ünnepünk. Miénk, őrült, kemény kutyásoké.

 

A Bol-Dog.hu minden nyertesnek és különdíjasnak felajánlott valamit!

Kapcsolat

Cím: Piliscsév, Motocross pálya

Telefonszám: +36 20 777 7379

E-mail: info@harddograce.hu

Facebook: https://www.facebook.com/harddograce/

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: