Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Hard Dog Race Wild világpremier

Hard Dog race - bol-dog.hu

A világon először rendeznek 12 kilométeres kutyás akadályfutást Piliscséven szeptember 2-án. A nagy sikerrel megtartott júniusi Base után ez a táv még nagyobb kihívást kínál az indulóknak. A pálya kétszer olyan hosszú, az akadályok száma és nehézségi foka is nőtt, ugyanakkor speciális képzettséget ez a verseny sem igényel a kutyától és gazdájától.

A HDR egyesíti az akadálypályás és a kutyás terepfutó-versenyek kihívásait. Különlegessége, hogy a kutya és az ember egy párost alkot: együtt kell teljesíteniük az akadályokat, eredményük is közös.

 

 

Ugyan a Wild jóval keményebb kihívás, mint a Base volt, de a szervezők szeretnék megőrizni a HDR versenyek szellemiségét. Egyrészt nem csak az objektív győzelem számít dicsőségnek, hanem a kihívás teljesítése, önmagunk legyőzése miközben odafigyelünk a társunk, a kutya igényire is. Másrészt hangsúlyozzák a kutyatartási kultúra fontosságát, az állattartók az állatok és a környezet harmonikus viszonyának megteremtését. Ezért a rendezvényre várják azokat is, akik nem versenyeznek, „csak” a támogatóknak – Gallica, Zoetis, Hill’s, SINB Kennel, Julius-K9, Saucony – köszönhető ingyenes szaktanácsadáson vagy a kutyamentő civil partnerek örökbefogadó napján szeretnének részt venni.

Újdonság a mostani versenyen, hogy minden nevező számára ingyenes szívférgesség szűrést biztosít a Zoetis és Murmuczok Állatkórház.

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: