Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó

IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó

2017. szeptember 17-én a Zuglói Önkormányzat által biztosított rendezvényi keretek között, a SugárZoo Piknik és az Országos Tacskó Találkozó partnerségében egy nagyszabású esemény keretin belül várják azon szórakozni vágyó vendégeinket, négylábú barátaik kíséretében, akiknek fontos az állatvédelem és a felelős állattartás. Színes programokkal, érdekességekkel, szakmai stábbal szeretnénk felhívni a figyelmet ezen témák fontosságára.

Időpont: 2017. szeptember 17. vasárnap, 10:00–17:00

Helyszín: Pillangó park, Budapest, 1148
 

A IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó Csapata, küldetéstudatának tekinti az állatvédelemre, és a felelős állattartásra való figyelemfelhívást!
Sajnos mostanában nagyon szomorú dologokról szóltak a hírek, állatkínzás, mérgezés, felelőtlen szaporítás, és még hosszan sorolhatnánk! A rendezvényen ezen dolgok ellen szeretnénk közösen fellépni, így tiltakozásunk jeléül kérik a gazdikat, hogy kisállataik nyakába zöld kendőt vagy szalagot kössenek! Ha ez gondot jelentene, mi szívese elkészítjük tacsit egyedi kendőjét az eseményre.

De bármilyen más, egyedi tacsid dolgot rendelhetsz a webáruházból, és ha csütörtök 10h-ig elkészül, akkor futárral még pénteken megkaphatod vagy posta csomagpontra is odaér időben! Ezt a két szállítási módot érdemes tehát választanod, és a megjegyzésbe beírni, hogy a Tacskó Találkozóra szeretnéd a terméket! :)

 

A Bol-Dog.hu Csapata

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: