Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Jótékonysági Koncerttel egybekötött Örökbefogadó nap Nyíregyházán

Kisherceg Állatmentő Egyesület

Örökbefogadó nappal egybekötött jótékonysági koncertet szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A három fellépős rendezvény május 11-én a nyíregyházi Romkert Sörözőben kap helyet, az est teljes bevétele az állatmentők munkáját támogatja.

2013. május 11-én szombaton 14 órától kezdődnek a programok az Örökbefogadó Nap helyszínén. Este hat óráig a Romkert Söröző udvarán a Kisherceg Állatmentő Egyesület munkatársai mutatják be munkájukat, számolnak be a mentett állatok állapotáról és az örökbefogadás részleteiről. A helyszínen kiválasztott kutyák örökbefogadása esetén ajándék nyakörvet adnak! Lehetőség lesz továbbá kutyasimogatásra és sétáltatásra, a kisgyermekek pedig szakértő felügyelet mellett rajzolhatnak, festhetnek, kézműveskedhetnek.
 
Az egyesület önkéntesei által készített termékek is megvásárolhatók lesznek a nap folyamán, ahogy „állati dolgok” közül is válogathatnak a jelenlegi és leendő gazdik. Az állatfelszerelés vásár bevételének 30 százaléka is a Kisherceg Állatmentő Egyesületet segíti!
 
Ahogy az egyesület korábbi rendezvényén, úgy ezúttal is lesz lehetőség támogató jegyek megvásárlására. A támogatást egy tál finom étellel hálálja meg a Kisherceg!
 
A jótékonysági koncert este nyolc órától a Critical Mass nevű formáció hangulatkeltésével kezdődik. A „bemelegítést” követően 21 órakor a FullConTact lép színpadra, majd 22 órakor érkezik a Hangerilla, akik a rock, a rap, a funk, a metal, a punk, a pop - és a többi – ütős egyvelegével szedik szét a házat.

 

 
A koncertre belépők 1000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a délutáni programok ingyen látogathatók.
 
Helyszín: Romkert Söröző (Nyíregyháza, Rákóczi út 46.)
 
Időpont: 2013. május 11.
 
Belépő: 1000 Ft
 
Támogató jegy: 500 Ft

Program:
 
20.00 Critical Mass
 
21.00 FullConTact
 
22.00 Hangerilla
 
 

Szervező:
Kisherceg Állatmentő Egyesület- Kiemelkedően Közhasznú  Szervezet
info@kisherceg.org
20/322-8860, 30/579-9490
adószám: 18275241-1-15
bankszámlaszám: 14100055-19719849-01000001
 

A rendezvényt támogatja:
Misánszki István, Romkert Söröző

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: