Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kampány indul pedagógusok körében a felelős állattartás népszerűsítése érdekében

Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány

Az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány kampányt indít a decemberi időszakban „Állatbarát Ünnep – Ajándékozz felelősséggel!” címmel, amely a pedagógusokat célozza meg, hogy közösen népszerűsítsék a felelős állattartás fontosságát. A kampány keretében arra ösztönzik a szakembereket, hogy tudatosítsák a gyerekekben, valamint szüleikben, hogy az állatok nem alkalmasak impulzus alapú ajándékozásra, különösen karácsonykor.

 

Dr. Koska Hedvig, az alapítvány elnöke elmondta: „Magyarországon a háztartások jelentős része állattartó, azonban sajnálatos módon nem minden esetben biztosított az állatjóllét. Az állatok karácsonyi ajándékozása gyakran vezet a felelőtlen állattartás gyakorlatához, hiszen anélkül ajándékoznak felelőtlenül, hogy teljes mértékben felkészülnének a hosszú távú, akár több évtizedes kötelezettségre, melyek az állat gondozásával járnak. Ez a hirtelen meghozott döntés az állatok szükségtelen szenvedéséhez és a menhelyek túlterheltségéhez vezethet. Kampányunk célja, hogy a pedagógusok segítségével felhívjuk a figyelmet a felelős döntéshozatal fontosságára.”

A kampány részeként az alapítvány oktatási anyagokat biztosít a pedagógusok számára, amelyek segítenek bevonni a diákokat és szüleiket a felelős állattartás témakörébe. Ezen felül interaktív előadásokat és workshopokat is terveznek, ahol a pedagógusok megismerhetik az állatvédelem-pedagógia fontosságát.

Dr. Koska Hedvig hozzátette: „Közös felelősségünk, hogy a jövő generációit felelős állattartókká neveljük. Ez a kampány egy lépés ebbe az irányba, és bízunk benne, hogy széles körű támogatást kapunk a pedagógusok és a szülők részéről egyaránt. A cél az, hogy a gyerekek és szüleik megértsék: egy állat nemcsak egy ajándék, hanem egy életre szóló kötelezettség.”

 

Az alapítvány minden pedagógust arra ösztönöz, hogy csatlakozzanak ehhez a fontos kezdeményezéshez, hiszen a jövő állattartói a mai osztálytermekben ülnek. További információk az Alapítvány Facebook oldalán érhetők el.

További információk:

Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány

E-mail: allatvedelmioktatas@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/allatvedelmioktatas/

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: