Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Mentett kutya kampányol a kóbor társaiért

Hangya Közösség

Állatok világnapja alkalmából Spoti kutya kóbor társaira hívja fel a figyelmet! Kevesen vannak, akik ne ismernék Spoti történetét. Kóbor kutya volt és borzalmas állapotban került állatmentőkhöz. Nehéz volt elképzelni, hogy ki is rejtőzik a loncsos, koszos bundája alatta. Pár órával később már egy nagyon kedves puhaszőrű mosolygós arcú öleb nézett vissza ránk.

 

Leírhatatlan, ahogy élvezi az új frizuráját. Átalakulásáról szóló kisfilm mindenki kedvence lett. Változása szinte hihetetlen:
https://www.facebook.com/HangyaKozosseg/posts/pfbid02rV37uNopmc1mxS7dgae...

Spoti története sokakat megihletett. Volt, aki logót tervezett neki. Volt, aki úgy érezte, hogy Spotinak küldetése van, így egy kis mozgalom kezdte kinőni magát. Egy mozgalom, ami nagyon sok rászoruló állatnak segíthet. Október 4-e az Állatok Világnapja. Sajnos rengeteg kutya és macska az utcán tölti a hideg őszi és fagyos téli napokat. Nincs gazdájuk. Nekik szeretne segíteni Spoti rajongóin keresztül. Kérjük, hogy ha egyetértesz azzal, hogy nem szabadna, hogy akár egy állat is utcára kerüljön – csatlakozz Spoti mozgalmához. A jelenlegi helyzetben a legnagyobb segítség az állatvédő szervezeteknek, menhelyeknek, de akár a magánszemélyeknek is: ha minél kevesebb állat kerül rossz körülmények közé, minél kevesebbet kell megmenteni.

Spoti pár nap alatt fél milliós látogatottságot szerzett kedves történetével. Kóbor kutya volt, megjárta a gyepmesteri telepet is. Ő igazán tudja, hogy milyen számkivetettként élni. Jelenleg több mint 300.000 ezer állat van utcán, közterületen. A menhelyek nem bírják, a 20 ezer gondozott állat már így is többszeres teltházat jelent mindenhol. Spoti hisz a változásban, hiszen eddigi nehéz sorsa ellenére itt van közöttünk, vidáman, boldogan és szerencsére semmit se érez lappangó betegségéből. Teli mosollyal örül mindennek és minden nap új felfedezést tesz új életében. Mert mindenre van megoldás.

A FIRST STEPS elnevezésű programot, alapítványunk, a Hangya Közösség több éve szervezi. 2021-ben segítségünkkel több ezer állat kerülte el a kóbor sorsot. 120 állatorvossal együttműködve Idén is szeretnénk folytatni programunkat. Kérjük, segíts nekünk, hogy figyelmet kapjon ez a fontos téma. Csak az összefogáson múlik, hogy hány állatnak segíthetünk idén.
Kérjük te is csatlakozz Spotihoz és oszd meg a logóját vagy vidd hírét a #HajráSpoti! #Megelőzés kezdeményezésnek!
Ha úgy érzed, hogy akár egy nyári fagyi árával is hozzájárulnál a kóbor állatok számának csökkentéséhez, akkor állj mellénk. Itt olvashatod mit kell tenned:

https://www.facebook.com/HangyaKozosseg/posts/pfbid0J6Khu31GUWVVS8aP3ZSc...

Spoti számít az állatbarát szemléletű cégek/vállalatok segítségét is várja. Támogatásról adóigazolást tudunk adni, mely 20%-a leírható adójóváíráskor: https://www.hangyakozosseg.hu/tamogatoink/

Bővebb információ:
info@hangyakozosseg.hu
www.hangyakozosseg.hu
www.facebook.hu/HangyaKozosseg
Insta: hangyakozosseg
Tiktok: HangyaKözösség

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: