Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Négy stílusos kiegészítő kutyabarátoknak

Minden gazdi és kutya rajongó ismeri azt az érzést, hogy bármit megtenne kedvencéért akár még kutya mintás kiegészítőket is viselne szívesen, hiszen ezzel még inkább kifejezzük rajongásunkat a házi kedvencünk iránt. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan stílusos férfi kiegészítőt, amit minden kutya rajongónak feltétlen be kell szereznie.

 

 

Csokornyakkendő

 

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan elegáns öltözetet, amihez egy csokornyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság már rengeteg különböző, hétköznapibb öltözethez is lehet viselni a kiegészítőt, akár egy sötétebb nadrággal, fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel. A Trendhim nevezetű, dán webshopban különböző termékeket találtunk kutya mintával, ami biztosan minden kutya rajongót elcsábít. Egy ilyen kiegészítő tökéletes benyomást kelt egy grill partyn, születésnapon, de még egy esküvőn is, hiszen nemcsak, hogy stílusos, azonban a termék minőségének köszönhetően időtálló is.

 

 

 

Díszzsebkendő

 

Az elmúlt években újra divatba jött díszzsebkendőt viselni, hiszen kivállóan kiegészít egy öltönyt vagy egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen darabot egy elegánsabb vacsorához, esküvőre, de akár egy hétköznapi öltözehtez is fel tudunk venni, hiszen egyediséget ad és színt visz az öltözetbe a különleges kutyás mintájával.

 

 

 

Paracord karkötő

 

Biztosan rengeteg gazdi ismeri ezt a különleges kiegészítőt, hiszen azon kívül, hogy kutya sétáltatás közben stílusosak leszünk, ha kibontjuk egy 250 kilógramm teherbírású akár három méteres pórázt kapunk belőle. Sokan nem tudják de masszív anyaga miatt más néven taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni és nem egy országban ezt az anyagot használják fel általános hadi kötélzetként. A webshop kínálata között rengeteg különböző vagány, sportos darabot találunk, amit akár egy elegánsabb akár egy hétköznapibb, egyszerűbb öltözethez is fel tudunk venni. Rengeteg olyan darab van, amibe egy különleges iránytű van beépítve, hiszen azon kívül, hogy stílusossá teszi a kiegészítőt, nagy mértékben segít a tájékozódásban is.

 

 

 

 

Hagyományos nyakkendő

 

Természetesen nem mindenki kedveli a csokornyakkendők viseletét, azonban az online áruház kínálata hagyományos nyakkendőből is árusít kutya mintákkal ellátott darabot. Egy ilyen nyakkendőt számtalan alkalomkor tudunk viselni, hiszen az elegancián kívül egyediséget is sugároz. Aki esetleg nem kedveli a mintás darabokat rengeteg egyszerű, alap színű nyakkendőt talál a webshop kínálata között. Egy fontos szabály, amit minden férfinak fontos megjegyeznie, hogy hagyományos nyakkendőt öltönyhöz viselünk, csokornyakkendőt pedig zakóhoz és szmokinghoz.

 

 

Minden terméből több méretet és színt tartanak raktáron, ezzel megakádolyozva a méret hiányt. A termékeket ártól és mérettől függetlenül ingyenesen szállítják ki az adott címre és ezen kívül minden rendelt kiegészítőre 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég.

 

(x)

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: