Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Önkéntes kampány az Állatbarát Alapítványért Nyírteleken!

Elkezdődött ismét az adó 1% kampány. A nyíregyházi menhely önkéntesei ismét összefogtak, hogy egy jó cselekedettel segítsék azokat az állatokat, akiknek sajnos nincs meleg otthonuk, nem élnek boldog gazdis életet, vagy épp betegek és még gyógykezelés alatt állnak.

 

A nyírteleki fiatalok egyesületének tagjai egészen más szemszögből közelítették meg ezt a dolgot! Saját, gazdis kutyusokkal kampányolnak azokért a kis elesettekért, akiknek csak a menhely kenneljei jutnak. Reményeik szerint, minél több emberhez eljut ez a dolog és ők is az Állatbarát Alapítvány mellett döntenek, hogy továbbra is tudjuk kezelni, operálni, gyógyítani, táplálni ezeket a kis lakókat, abban a reményben, hogy mihamarabb felépülnek és egyszer hátha értük is eljön az álom gazdi!

 

 

 

Itt viszont még nincs vége az önkéntes kampánynak! Hiszen újabb megmozdulást szerveznek. Február 11.-én szombaton 13 órától a Korzóhoz várnak minden kedves állatbarátot, hogy egy újabb pár másodperces videó készülhessen a menhely lakóiért!

A következő megmozdulás részleteit itt találod:
https://www.facebook.com/events/1332611760094104/

 

 

Gyere el Te is, segítsünk együtt a menhelyi kutyákon!

 

A nyírteleki rendezvényről még több képet találhatsz IDE kattintva!

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: