Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Próbáltad már felvinni kutyádat IC-re?

Kutyával vonaton

Meglepődnénk, ha sikerült volna... Magyarországon - hiába erős kutyatartó nemzet vagyunk - nem kifejezetten állatbarátok a MÁV szabályai. Ez minket is gyakran érint, ezért is indította el a Bol-Dog.hu csapata a "Kutyával Vonaton" kezdeményezést.

Most egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk: elindítottuk országos online aláírásgyűjtésünket, hogy felmérhessük, hány ember ért egyet a kezdeményezéssel. És azért is, hogy még több véleményt, tapasztalatot gyűjtsünk be tőletek, hogy finomodhasson a javaslat, amit a MÁV felé be fogunk nyújtani.

A petíciót egyébként az első 24 órában csaknem 1400-an szignálták, ami hatalmas teljesítmény tőletek! Köszönjük az eddigi aláírásokat, a bizalmat és a sok kedves hozzászólást, az építő javaslatokat!

 

A petíció linkje:
http://www.peticiok.com/lehessen_ic-n_is_kisallattal_plkutya_macska_utazni

A kezdeményezés honlapja:
http://kutyavalvonaton.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Kuty%C3%A1val-vonaton-704130949732711/?ref=hl

A Kutyabarathelyek.hu az indulást követően pár órával felfigyelt a petícióra és cikket jelentetett meg, amit nagyon nagyon köszönünk!

http://kutyabarathelyek.hu/hu/hirek/reszletek/kutyaval-a-vonaton-egyszer...

 

 

 

Változtassunk együtt! Írjátok alá Ti is a petíciót!

 

Köszönjük!
 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: