Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Valentin napi akció a Felemás Mancsok Kölyökmentés javára

Felemás Mancsok Kölyökmentés

Az utóbbi időszak nagyon nehéz volt a magyar állatvédelem számára... Amikor csak tudtunk, támogatást nyújtottunk számukra, de igazán nagy eredmnyeket csak társadalmi összefogással érhetünk el. Szeretnénk minél több állatszerető embert bevonni, így idén 1 hónapos gyűjtést szervezünk egy általunk ismert és nagyrabecsült civil szerveződés, a Felemás Mancsok Kölyökmentés javára. Mivel Valentin nap közeledtével az ékszerek rendelése meg szokott szaporodni, úgy gondoltuk, hogy január 14 és február 14. között minden nálunk megrendelt ékszer árának 20%-át a kölyökmentésnek utaljuk. Segíts Te is, hogy minél több árva lelket menthessenek meg! 

Lepd meg kedvesedet egy egyedi fényképes fülbevalóval, karkötővel vagy nyaklánccal,  dobd fel kutyusod nyakörvét egy cuki kutyaékszerrel, vagy akár rendelj magadnak valamilyen menő kutyás karkötőt, nyakláncot...  Minden egyes forintért nagyon hálásak lesznek! Ha szétnézve a weboldalunkon nem találtad meg álmaid ékszerét, írj nyugodtan nekünk, hiszen nem minden kerül fel a webáruházba, de hátha tudunk mutatni neked olyat, amilyenre gondoltál! (pl. kutyás gyűrűink, ékszeróráink is vannak és nagyon sok kutyás függő nem került még bemutatásra !)

 

 

Kérlek engedjétek meg, hogy bemutassuk a szervezetet, akinek gyűjteni fogunk:
 

Felemás Mancsok - Kölyökmentés

BEMUTATKOZÁS:

Bajban lévő kölyök kutyákon próbálunk segíteni,korlátozott létszámmal,és anyagi lehetőségekkel.
Igyekszünk midenkinek megtalálni az örökgazdit.
Több éve foglalkozunk kölyök kutyákkal.Eleinte ideiglenes befogadóként,jelenleg magánemberként adunk esélyt a kicsiknek.
Nem vagyunk menhely,sem szervezet egyelőre,civileket pedig sajnos nem szívesen támogatnak.
Az oltások,esetleges kezelések,külső-belső parazitamentesítés,chip,az élelmezésük,mind komoly összegbe kerülnek,amelyet a családi kasszából fizetünk ki.
Minden költség számlával igazolt.
Az örökbefogadáskor az oltások + chip ára képezi az örökbefogadás díját,(nincs benne sem az élelmezés,sem a parazitamentesítések,sem az esetleges kezelések)amit visszaforgatunk a következő mentettre.
Nyilvánvaló,hogy 4 gyermek mellett végesek a lehetőségeink,ezért ha szeretnéd támogatni a mentett kutyusokat:
Számlaszám:
Sberbank
Décsi-Kósa Enikő
14100055-26401149-01000004
Megjegyzésbe írd légyszi:Felemás Mancsok
SWIFT:MAVOHUHB
Paypal:nunuker@gmail.com
Tárgyi adományhoz privátban kérj címet!

 

Az örökbefogadásról:
a kölykök szinte kivétel nélkül utcáról kerülnek hozzánk.
Akadnak olyanok,akiket bántalmaztak,nem csak "simán" kidobtak,mint felesleges szaporulatot,ezért
rájuk,a  szocializációtól függetlenül több időt fordítunk.
Alap esetben 2 oltással,chippel,külső-belső parazita mentesítés után költözhetnek az új családjukba.Ettől csak nagyon ritkán,kivételes esetben térünk el.
Kizárólag az Örökbefogadási szerződés aláírásával, a benne leírtak vállalásával (mint pl.a későbbi ivartalanítás) adunk örökbe.
Nem adunk  senkit láncra,kenelbe,őrzésre!
Ingyen sem adunk kutyát,az örökbefogadásnak van egy  összege,amely kutyánként eltérhet,mindig attól függ,mennyit költöttünk (oltások,chip)az örökbefogadásig az adott kölyökre.Természetesen számlákkal igazolva.Az örökbefogadás díját minden esetben visszaforgatjuk a következő mentettre,miután az örökbefogadás pillanatáig saját zsebből finanszírozzuk a kutya költségeit.
A gazdijelöltek bemutatkozó levéllel,privát üzenetben,vagy a felemasmancsok@gmail.com email címen jelentkezhetnek.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/felemasmancsok/?ref=page_internal

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: