Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Valentin napra egyedi ajándékot!

Valentin napra egyedi ajándékot!

Hamarosan itt a Valentin nap, a szerelem és a szeretet ünnepe! Bár ez sokak szerint csak egy újkeletű, kitalált ünnep, igen nagy hagyományokkal bír.

Szent Bálint napján, azaz február 14-én tartják főleg az angolszász országokban a Bálint-nap (angolul Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol név közvetlen átvétele miatt sokak számára mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen szerelmesek megajándékozzák szerettüket. Vallási eredete Magyarországon elhomályosult, pedig eredete arra vezethető vissza, hogy Szent Bálint, Terni (akkori nevén Interamna) püspöke a 14. században a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban. Egy romantikus történet képezi a hagyomány alapját: mielőtt keresztény hite miatt II. Claudius császár idején kivégezték, Bálint a hite erejével a börtönőre vak leányának visszaadta a látását. Mielőtt  február 14-én kivégezték, búcsúüzenetet küldött a lánynak, amelyet így írt alá: „A Te Bálintod.” Sok országban megünneplik, kicsit eltérő hagyományakkal.

egyedi szív alakú biléta

 

Magyarországon a szerelmesek ünnepeként kezdődött, de mára már a szeretet jegyében gyakran megajándékozunk olyanokat is, akik közel állnak, és nem feltétlenül csak a szerelmünket.  Nálunk a házi kedvenc is ebbe a kategóriába tartozik :) Meglephetüjük például kutyusunkat egy szuper, szív alakú bilétával, amelyet saját felirattal, vagy képpel tehetünk még egyedibbé!

A fiúk sokszor nem tudják, mit adjanak Valentin napon (vagy bármilyen ünnepen) kedvesüknek. Nekik egy jó tipp: egyedi nyaklánccal, vagy cuki plüss állatkával nem lehet nagyon mellé lőni! :) A medálra közös képet tetethettek, ha van olyan fotótok, amin a kutyátokkal pózoltok, még nagyobb lehet az öröm. A kulcstartón a kutyus pólójára kérhettek szívhez szóló üzenetet, saját, vagy kutyátok képét, vagy bármit amit kitaláltok!

 

Mindenki számára tuti ajándék tipp a hűtőmágnes, ami nálunk tenyérnyi és szív alakú, így igazán nem hagyományos! Aki különleges meglepetést szeretne, annak a varázsbögréinket ajánljuk, azok közül is a naphoz illő piros mágikus bögrét, hogy igazán romatikussá tegyük a Valentin napot!

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: