Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Schnauzer Fajtamentés

Fajtamentésünk célja a gazdátlan, bajba jutott schnauzerek mentése. Nincs menhelyünk, mentvényeinket ideiglenes családoknál helyezzük el, ennek előnye, hogy jobban feltudjuk mérni a kutya igényeit, természetét, és ezáltal jobban is tudjuk tájékoztatni a gazdijelölteket. Hátránya azonban, hogy csak annyi kutyát tudunk menteni, amennyit családjainknál eltudunk helyezni.
Friss egyesületként még kezdő cipőben járunk, igyekszünk bekerülni a köztudatba és segítőket, támogatókat gyűjteni, hogy minél több és sikeres mentést tudjunk véghez vinni.

Elérhetőségeink:

Honlapunk: www.schnauzermentes.hu
Email: schnauzermentok@gmail.com
Facebook oldalunk: facebook.com/SosSchnauzerFajtamentes

Bankszámlaszámunk:

SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület
12010879-01368645-00100004 (Raiffeisen Bank)
IBAN: HU61 1201 0879 0136 8645 0010 0004
Adószám: 18298132-1-43

 

Egyedi bögre Schnauzer Fajtamentés felirattal

Egyedi bögre Schnauzer Fajtamentés felirattal

Ha szeretnéd támogatni az SOS Schnauzer Fajtamentést, de saját kutyusodat is szeretnéd viszont látni a bögréden, akkor ezt neked találtuk ki!

Küld el kis kedvenced fotóját, és mi rátesszük a bögrére a fajtamentés felirata mellé. Nem utolsó sorban pedig 1000 Ft-tal növeled a szervezet menteni való kutyákra fordítható keretét!

Katalógus: 

2 490 Ft

Kép a termékről: 

Kulcsszavak: