Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Bevásárló szatyor Argentindog Fajtamentés logóval

Támogasd a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesületet azzal, hogy egy saját logójukkal ellátott bevásárló szatyrot rendelsz!

Minden egyes táska árából 800 Ft -tal segíted a további dogómentést!

Teljes méret: 38*40 cm

Szín: fehér

 

2 190 Ft

Katalógus: 

Lájkold: 

Kép a termékről: 

Bevásárló táska Argentindog Fajtamentés logóval

Kulcsszavak: 

Hasonló ajánlott termékeink

Kutyás bögre + Egyedi kutyás egérpad

Számítógép őrülteknek

Bevásárló szatyor egyedi grafikával

Bevásárló szatyor egyedi grafikával

A kutyaimádók nagy többsége nő – legalábbis tapasztalataink szerint smiley Ám a napi bevásárlás már nem csak a gyengébbik nem rutinjába tartozik bele, a család férfi tagjai is szoktak bevásárolni, amihez napjainkban egyre elterjedtebb az otthonr

Nemesacél ezüst színű kisállat úrna

Ha szertnéd, hgy elhunyt kiskedvenced hamvai mindig veled legyenek, akkor neked ajánljuk ezt a medál alakú mini-úrnát. Bár fájdalmadat nem enyhítheti, de mégis bármikor rá tudsz pillanatani, megszorítani, és hű társadra gondolni, ha veled van.

 

Szíves tacskós nyaklánc

Fém hatású tacskós medál, amelynek a közepén ki van vágva egy szív - hát nem édes? smiley Minden tacsi-rajongónak kötelező darab. A medál 3,5 cm hosszú, a lánc pedig kb. 44cm. De kérheted nem fém lánccal is (pl. bőrhatású, organza...)!

Kutyás asztali dísznaptár 2017

Kutyás asztali dísznaptár 2017

A Facebook-oks közösségünk által beküldött szebbnél szebb kutyus fotókból válogattuk össze ezt a remek összeállítást, amely asztalod dísze lesz egész évben! Minden hónapnál igyekeztünk odaillő, szép, kedves és vicces képeket válogatni, reméljük neked is tetszeni fog!

Jellemzői:

previous next
1 / 5