Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Csomagküldő.hu

Hogy mi a Csomagküldő? Egy viszonylag új, de annál szuperebb csomagküldési forma, ami mostantól nálunk is elérhető! Hasonló, mint a PickPackPont rendszer, de annál gyorsabban és kedvezőbb áron juthat el hozzátok megrendelt terméketek.
 

Csomagpont átvevőhelyek

Több mint 3000 átvevőhelyük van, ebből több mint 300 Magyarországon található. Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb legyenek ügyfeleikhez, kiterjedt átvevőhely hálózatot épitenek ki. Csehország és Szlovákia után Magyarországon, Romániában és Lengyelországban is terjeszkednek. És hogy a közeledben hol van ilyen csomagátvevő pont? Ezen az oldalon megnézheted: ÁTVEVŐHELYEK .

 

 

Külföldön élő magyar vagy? Nem jársz Magyarországon, vagy nem tudsz Forintban fizetni, de megtetszett valami az oldalról? Semmi probléma! Már 4 környező országban tudod átvenni csomagjainkat egyszerűen, csomagponton keresztük, ahol akár utánvéttel, saját devizádban is fizethetsz!   Az ára sem egetrengető, alább összegezzük, melyik országba mennyiért tudunk jelenleg (2019) szállíttatni csomagpontra.

 

 

 

Csomagpont helye előre utalás utánvét esetén
Szlovákia 1100 Ft 1300 Ft
Csehország 1200 Ft 1400 Ft
Románia 1000 Ft 1500 Ft
Lengyelország 1100 Ft 1400 Ft

 

 

Ha egyik külföldi csomagpont sincs hozzád közel és házhoz szállítást szeretnél kérni, vagy küföldön élő rokonodnak, ismerősödnek küldenél egyedi ajándékot, azt is megoldjuk! Olvasd el a külföldi szállításről szóló információinkat  ITT  !