Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kutyavilág


Karácsonyi előrendelési lehetőség különleges bőr termékekre!

Exkluzív bőr nyakörvek, pórázak és kulcstartókra hirdetünk ismét előrendelési akciót! Le ne maradj, hiszen 2021-ben ez az első, és egyben utolsó lehetőség rendelni kutyusodnak vagy magadnak egy ilyen különlegességet, amelyek nem részei az állandó repertoárunknak. Csak meghirdetett alkalmakkor rendelhető, mivel a lengyelországi partner kézműves bőr manufaktúránknál minden egyedileg, megrendelésre készül, viszont 1-2 termék rendelése nem lehetséges és nem is érné meg...

Címkék: 

Október 4. az Állatok Világnapja

Állatok Világnapja

Állatok világnapja október 4. Az állatvédők ez alkalomból felhívják az emberek figyelmét a házi kedvencek- és a haszonállatok, no meg a vadon élő állatok helyzetére, védelmére, szeretetük fontosságára. Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője pontokban szedte össze a fontos teendőket.

- házi kedvencek felelős tartása: sokan nem az állat egész életére tervezik a háziállat beszerzését, az ünnepek után sok esetben az utcára dobva végzik az önálló életre képtelen kisállatok,

Címkék: 

3. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozó

Szabolcsi Tacskó Találkozó

Elérkezett a várva várt pillanat, 1 év kihagyás után végre ismét meg tudjuk rendezni a Szabolcsi Tacsi Talit ! Reméljük, hogy sok nyíregyházi, megyebeli tacskós fog összegyűlni szeptember 18-án a Korzó melletti téren, de természetesen az ország és a világ minden tájáról várjuk a virslikutyákat és rajongóikat! :)

Címkék: 

Kutyapánik az augusztus 20-i tűzijáték idején

Az ünnepi tűzijáték hang és fényhatással jár. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tapasztalata az, hogy az állatokra a tűzijáték sokkhatásként hat, amitől elszökhetnek, de az ijedt kutya / macska félelemből támadhat / harapást is okozhat. Seres Zoltán egyesületi vezető javaslata az, hogy az állatok számára a durrogás idejére a gazdik biztosítsanak zárt, hangtól tompított helyet. Megelőző intézkedésekkel a kóborrá váló állatok számát csökkenthetjük, illetve a felelős állattartást segíthetjük elő.

Címkék: 

Augusztus 16. - A hontalan állatok világnapja

Augusztus 16. - A hontalan állatok világnapja

A felelőtlen állattartás következtében nagyon sok a kidobott - magára hagyott házi kedvenc. Sokan megvásárolják a kutyát, cicát, hörcsögöt, díszhalat, teknőst, de felelőtlenül, nem az állat egész életére tervezve, hanem hirtelen - meggondolatlanul teszik - mondja Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője. Az örömteli pillanatok után, a szürke hétköznapokban az érezni - szenvedni képes kisállat pedig sorsára hagyva, az utcán landol.

Címkék: 

Föld Napja: környezetvédelmi tippek gazdiknak

kutya tacskó bol-dog

A melegebb hőmérséklet okozta éghajlatváltozás évről évre veszélyesebb, a természet és a vadon elővilága folyamatosan károsodik. Emellett a kiskedvencek és más háziállatok egészsége is érintett. Felelősségteljes gazdiként a te kötelességed, hogy a környezet mellett kisállatodat is megóvd. A Kisállatorvos.hu szakértői összegyűjtöttek néhány hasznos, a mindennapi életedben alkalmazható tippet a Föld Napja alkalmából, melyekkel biztosíthatod a saját, és kisállatod jövőjét ezen a bolygón.

Címkék: 

Akciót hirdetünk a Valentin-naphoz kapcsolódóan

Kutyás Valentin nap

2021-ben még több kedvezményt kínálunk, még hosszabb ideig!  Sávosan kaphattok kedvezményt ékszereinkre, így az előre gondolkodók még nagyobb kedvezményt kaphatnak, ha valaki többször rendel, akkor pedig akár minden héten olcsóbban vásárolhat!

 

Címkék: 

Karácsonyi rendelési határidők 2020-ban

kutyás karácsony
- Teljesen egyedi (pl. fényképes, feliratos) ajándékok rendelési határideje: 2020. december 14. éjfél
 
- A Késztermékek rendelési/feladási ideje, amennyiben raktáron van (és írásban visszajelzést küldünk, hogy valóban azonnal tudjuk csomagolni és küldeni):
 
PickPackPontra: 2020. december 13.

Címkék: 

Oldalak