Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kutyavilág


Ismét a TESE CAC kutyakiállításra készülünk

TESE CAC Nyíregyháza

2022-ben ismét megrendezésre kerül Nyíregyházán a TESE CAC Kutyakiállítás, amelyre idán is meghívást kaptunk. Újdonság az előző évekhez képest, hogy tombolával is készülnek a szervezők! Így nem csak csodaszép kutyusokban gyönyörködhetünk egész május 28-án, de még nyerhetünk is valamilyen szuper kutyás dolgot. Megéri hát kilátogatni a Guido Lovasparkba, a standunknál mi is érdekes és cuki ajándéktárgyakkal várunk minden kutyarajongót! :)

 

Címkék: 

Kutyatartók figyelem: új kutatás a kullancsok fertőzöttségével kapcsolatban!

kullancs kutyában

Egyre melegszik az idő, zöldellnek a fák és egyre tovább lesz világos. Ám ez az időszak számos veszélyt rejt a társállatok számára, mellyel a gazdik nincsenek tisztában. Egy új kutatásból kiderült, hogy hazánkban a kutyákról gyűjtött kullancsok közül több az állatokra és az emberre veszélyes kórokozókat hordoz. Vérszívásuk során anaplazmózist, babéziózist vagy Lyme-kórt okozó kórokozókkal fertőzhetnek, és előfordulhat az is, hogy rövid időn belül többféle kórokozó jut az állatba. Ezekre a kockázatokra figyelmeztet Dr.

Címkék: 

Ismét Örökösföldi Családi nap kutyás programokkal

Ismét Örökösföldi Családi nap kutyás programokkal

Idén is meghívást kaptunk az Örökösföldi Családi napra, amit hálásan köszönünk!  Gyertek el és kapcsolódjatok ki, szuper programokkal készülnek! A szórakozás garantált, ráadásul sokat tanulhattok is például a Rosszcsont kutyaiskola bemutatójából,  vagy a PetBox tanácsaiból a kutyák helyes táplálásáról. De kitelepül az Állatbarát Alapítvány is, így az örökbefogadás lehetőségéről is érdeklődhettek majd.  Mindenkit várunk szeretettel!

 

Címkék: 

Jótékonysági kutyás sportnap

I. Jótékonysági FÓKUSZBAN A MÓKA kutyás versenynap Nyíregyházán

A FÓKUSZ Mentő- és Segítőkutyás Egyesület 2022.05.07-én első ízben rendezi meg hagyományteremtő szándékkal a FÓKUSZBAN A MÓKA kutyás versenynapot Nyíregyházán. A rendezvény teljes bevételével a FÓKUSZ Mentő- és Segítőkutyás Egyesület kutyáinak képzését, az egyesület működését támogatják a kutyások!  A Bol-Dog.hu-t is felkértél támogatónak és természetesen örömmel vállaltuk, hiszen minden kutyás megmozdulás mellé szívesen adjuk a nevünket.

Címkék: 

Magyarországon segít Európa egyetlen gluténjelző kutyája

Európa egyetlen gluténjelző kutyája

A 13 éves Emma súlyosan gluténérzékeny: azonnal rosszul lesz, ha nem tartja szigorú diétáját, amely sok felnőttön is kifogna. Ezért anyukája a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület segítségével kiképzett számára egy kutyát. Nem is akármilyet - GoFree Európa első gluténjelző segítőkutyájaként jelzi számára, ha a fogyasztandó ételben akár minimális glutén is található.

 

A gluténérzékenység nem divathóbort

 

Címkék: 

Az ukrán háborúban rekedt háziállatok megmentését segíti az állateledel adomány

Ukrajnai adomány - Orpheus Állatvédő Egyesület

Állateledel csomagokkal segíti az Orpheus az ukrajnai háborús helyzetben az állattartást Mintegy 600 kiló jó minőségű állateledellel segíti a háború sújtotta ukrajnai állattartókat az Orpheus Állatvédő Egyesület. A gyűjtőpontokra eljuttatott táp a leginkább rászoruló kutyásokat, cicásokat segíti.

Címkék: 

Állatorvosok és jogászok az állatvédelemért

Állatorvosok és jogászok az állatvédelemért

Hazánkban első ízben, tervezetten 2022 őszén indulnak diplomás állatorvosokat, illetve jogászokat célzó állatvédelmi szakállatorvos és állatvédelmi szakjogász képzések. A szakjogászképzés meghirdetéséről is szóló együttműködési megállapodást Prof. Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora és Prof. Dr. Horváth Zita a Miskolci Egyetem rektora írta alá február 22-én az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten.  

Címkék: 

Valentin napi akció a Felemás Mancsok Kölyökmentés javára

Felemás Mancsok Kölyökmentés

Az utóbbi időszak nagyon nehéz volt a magyar állatvédelem számára... Amikor csak tudtunk, támogatást nyújtottunk számukra, de igazán nagy eredmnyeket csak társadalmi összefogással érhetünk el. Szeretnénk minél több állatszerető embert bevonni, így idén 1 hónapos gyűjtést szervezünk egy általunk ismert és nagyrabecsült civil szerveződés, a Felemás Mancsok Kölyökmentés javára. Mivel Valentin nap közeledtével az ékszerek rendelése meg szokott szaporodni, úgy gondoltuk, hogy január 14 és február 14.

Címkék: 

Fagyriadó - extrém hidegben fontos a háziállatok védelme

Fagyriadó - extrém hidegben fontos a háziállatok védelme

Az elkövetkező napokban durva fagyok jönnek. Az extrém hideg az emberek mellett a szabadban tartott gazdasági állatokra és a házi kedvencekre is veszélyt jelenthet. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tanácsaival és egy kis odafigyeléssel elkerülhető a környezetünkben tartott állatok szenvedése, fagyása.

Címkék: 

Oldalak