Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kutyavilág


Ismét Tacsi Talira készülünk!

Tacskó Találkozó Nyíregyházán

2023. október 28-án ’Kutyajó Délutánt’ szerveznek a Korzó Bevásárlóközpont 3. emeleti átkötő hídján. „Ezzel a programmal szeretnénk a kutyák iránti elköteleződésünket erősíteni és bátorítani vásárlóinkat, hogy hozzák magukkal a Korzóba négylábú kedvencüket, akár vásárolni, akár ügyet intézni jönnek” – nyilatkozta Árvay Klaudia marketing vezető, aki hozzátette: „A Korzó 2021-ben lett kutyabarát bevásárlóközpont, mely kezdeményezés maradéktalanul pozitív fogadtatásra lelt. A Kutyabarát.hu közönségszavazásán pedig 2021-ben a Korzó lett az Év Kutyabarát Bevásárlóközpontja!

Címkék: 

Otthont a háziállatoknak! - az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik

Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár.

Címkék: 

Terelő Európa Bajnokságot rendez Magyarország a Hortobágyon

Terelő Európa Bajnokság 2023 - Hortobágy

Első alkalommal hazánkban rendez a Nemzetközi Kynológiai Szövetség, az FCI, Terelő Európa Bajnokságot a Hortobágyon , a Mátai lovas arénában. 10 ország 18 versenyzője méri össze ügyességét a 2023. szeptember 23-24-i eseményen. A programot számos kísérő rendezvény színesíti, az öt magyar pásztorkutya fajta számára dupla CAC kiállítás rendeznek, az általános iskolások pedig tanösvény keretében ismerkedhetnek meg a négylábú hungarikumokkal. A programok megtekintése ingyenes!

Címkék: 

Létrejött az Állatbarát Pedagógus Kör az állatvédelmi szemléletformálás érdekében

Állatbarát Pedagógus Kör

Az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány gondozásában létrejött az Állatbarát Pedagógus Kör, melynek célja a pedagógusok állatvédelmi szemléletformálása és az állatok iránti felelős és empatikus hozzáállás erősítése az oktatás világában. A Körhöz már több mint 600 pedagógus csatlakozott. – hangsúlyozta dr. Koska Hedvig, az alapítvány elnöke.

Címkék: 

Új termékek, új minták, új színek a Bol-Dog.hu-nál

Új termékek, új minták, új színek a Bol-Dog.hu-nál

Új partnerünkkel karöltve elindult egy új  "mini webáruházunk", ahol még több őrült kutyás mintát találhattok!  Folyamatosan frissítjük őket, hiszen ezernyi ötletünk van!

És hogy milyen termékek közül választhattok ?

- férfi póló (kerek nyak, V-nyakú, galléros, hosszú ujjú, ujjatlan...)
- női póló ( top, ujjas póló, V-nyakú ...)
- gyerek póló
- kapucnis pulóver
- belebújós pulcsi
- baba body
- baseball sapka kétféle változatban
- vászontáska
- tornazsák
- párna
- bögre

Címkék: 

Szezon előtti ajándékbeszerzés a Bol-Dog.hu webáruházban

bol-dog egyedi kutyás ajándékok

Szerezd meg hőn áhított kutyás ajándékodat még most, 2022-es nyári árakon! Sajnos ahogy az egész világ körülöttünk egyre drágul, úgy mi sem tudjuk sokáig tartani a jelenlegi kedvező árakat. De úgy döntöttünk, hogy 2022. november 11-ig befagyasztjuk az árakat és garantáljuk nektek, hogy a mostani feltételekkel tudtok tőlünk rendelni!

 

Címkék: 

Mentett kutya kampányol a kóbor társaiért

Hangya Közösség

Állatok világnapja alkalmából Spoti kutya kóbor társaira hívja fel a figyelmet! Kevesen vannak, akik ne ismernék Spoti történetét. Kóbor kutya volt és borzalmas állapotban került állatmentőkhöz. Nehéz volt elképzelni, hogy ki is rejtőzik a loncsos, koszos bundája alatta. Pár órával később már egy nagyon kedves puhaszőrű mosolygós arcú öleb nézett vissza ránk.

 

Címkék: 

Állatmenhelyeknek gyűjtenek országszerte az ALDI-ban

kutya

Az ALDI számára kiemelten fontos a környezet védelme, társadalmi felelősségvállalásának meghatározó eleme a környezettudatosság és a szociális érzékenység. Adománygyűjtéseivel évek óta fontos társadalmi munkát végez, amelynek része az állatok jóllétével kapcsolatos szerepvállalás is.

 

Címkék: 

Nőtt a kutyatartók száma Magyarországon

kutyatartás

A magyar háztartások 71%-ában van kisállat, közel felében (47%) van kutya, és további 10% tervezi, hogy a közeljövőben kisállatot fogad be - derül ki a Mars legfrissebb, Ipsos MORI által végzett kutatásából. A kutatás, amely eredetileg a világjárvány kisállattartásra gyakorolt hatását vizsgálta, arra is rávilágított, hogy bár Magyarország az új kisállattartók számát tekintve élen jár a régión belül, a kisállatok számának növekedése számos kihívást is hoz magával, így a felelős állattartás egyik kulcseleme az edukáció.

Címkék: 

Oldalak