Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kutyavilág


Föld Napja: környezetvédelmi tippek gazdiknak

kutya tacskó bol-dog

A melegebb hőmérséklet okozta éghajlatváltozás évről évre veszélyesebb, a természet és a vadon elővilága folyamatosan károsodik. Emellett a kiskedvencek és más háziállatok egészsége is érintett. Felelősségteljes gazdiként a te kötelességed, hogy a környezet mellett kisállatodat is megóvd. A Kisállatorvos.hu szakértői összegyűjtöttek néhány hasznos, a mindennapi életedben alkalmazható tippet a Föld Napja alkalmából, melyekkel biztosíthatod a saját, és kisállatod jövőjét ezen a bolygón.

Címkék: 

Akciót hirdetünk a Valentin-naphoz kapcsolódóan

Kutyás Valentin nap

2021-ben még több kedvezményt kínálunk, még hosszabb ideig!  Sávosan kaphattok kedvezményt ékszereinkre, így az előre gondolkodók még nagyobb kedvezményt kaphatnak, ha valaki többször rendel, akkor pedig akár minden héten olcsóbban vásárolhat!

 

Címkék: 

Karácsonyi rendelési határidők 2020-ban

kutyás karácsony
- Teljesen egyedi (pl. fényképes, feliratos) ajándékok rendelési határideje: 2020. december 14. éjfél
 
- A Késztermékek rendelési/feladási ideje, amennyiben raktáron van (és írásban visszajelzést küldünk, hogy valóban azonnal tudjuk csomagolni és küldeni):
 
PickPackPontra: 2020. december 13.

Címkék: 

Karácsonyi ajándékot szeretnél kutyádnak vagy kutyás szerettednek?

kutyás karácsony

Ahogy minden évben, most is érdemes időben gondolkozni! :) Már most is sokan vannak, akik leadták a rendelésüket Karácsonyra, nekik már biztosan kész lesz az egyedi ajándékuk. A járványhelyzet miatt sajnos minden drágul, és az ellátottság is akadozik, így több szempontból is érdemes minél hamarabb leadni rendelésedet.

Címkék: 

Kisállatok oltása: 5 tény és tévhit

kisállat kutya macska

Gondját viselni egy kisállatnak élethosszig tartó felelősség, és rengeteg feladatot jelent: nem csak boldog életet kell biztosítani neki, de meg kell őrizni egészségét is. Ennek egyik legjobb módja az oltás. Ám ez nem könnyű ügy, hiszen az oltásokat övező rengeteg tévhit és álhír akár veszélyes is lehet négylábú barátainkra. Íme a leggyakoribb tévhitek cáfolata.

Címkék: 

Felmérés: 5 évet is menhelyen tölthet egy-egy kutya

A Jófogás 18 menhely megkérdezését követően ad körképet a sok esetben egyenként több száz kutyát elszállásoló létesítmények hazai helyzetéről. A válaszokból többek között kiderül, hogy milyen forrásokból gazdálkodnak, mennyi időt tölt egy kutya egy menhelyen, milyen költségekkel jár 1 éves gondozásuk, illetve az is, hogy közülük milyen arányban érkeznek állatszaporítók karmai közül.

Címkék: 

Augusztus 16-án van a hontalan állatok világnapja

menhely

A Jófogás az állatszaporítók hirdetéseinek folyamatos törlése mellett folytatja a társadalom edukációjára, illetve a hazai menhelyek segítésére irányuló tevékenységét. A vállalat a hontalan állatok augusztus 16-i világnapja alkalmából összeállította a felelős örökbefogadásról, illetve az állatszaporítók tevékenységéről szóló kiadványát, illetve Magyarország menhelytérképét.

Címkék: 

Elmarad a nyíregyházi TESE 2xCAC

TESE CAC 2020

A Tese  - Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete a koronavírus miatt kénytelen volt elhalasztani a hagyományosan  tavasszal megtartott kutyakiállítását. Nemrég érkezett a hír, hogy 2020. augusztus 15-én rendezik meg.

Azonban 2020. július 16-án az esemény oldalán bejelentették: "Sajnálattal tudatom mindenkivel, hogy rajtunk kívülálló okok miatt a TESE kiállítás elmarad! Reméljük jövőre a megszokott időben találkozhatunk kiállítóinkkal!!!"  

Címkék: 

Oldalak