Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Kutyavilág


Új termékek, új minták, új színek a Bol-Dog.hu-nál

Új termékek, új minták, új színek a Bol-Dog.hu-nál

Új partnerünkkel karöltve elindult egy új  "mini webáruházunk", ahol még több őrült kutyás mintát találhattok!  Folyamatosan frissítjük őket, hiszen ezernyi ötletünk van!

És hogy milyen termékek közül választhattok ?

- férfi póló (kerek nyak, V-nyakú, galléros, hosszú ujjú, ujjatlan...)
- női póló ( top, ujjas póló, V-nyakú ...)
- gyerek póló
- kapucnis pulóver
- belebújós pulcsi
- baba body
- baseball sapka kétféle változatban
- vászontáska
- tornazsák
- párna
- bögre

Címkék: 

Szezon előtti ajándékbeszerzés a Bol-Dog.hu webáruházban

bol-dog egyedi kutyás ajándékok

Szerezd meg hőn áhított kutyás ajándékodat még most, 2022-es nyári árakon! Sajnos ahogy az egész világ körülöttünk egyre drágul, úgy mi sem tudjuk sokáig tartani a jelenlegi kedvező árakat. De úgy döntöttünk, hogy 2022. november 11-ig befagyasztjuk az árakat és garantáljuk nektek, hogy a mostani feltételekkel tudtok tőlünk rendelni!

 

Címkék: 

Mentett kutya kampányol a kóbor társaiért

Hangya Közösség

Állatok világnapja alkalmából Spoti kutya kóbor társaira hívja fel a figyelmet! Kevesen vannak, akik ne ismernék Spoti történetét. Kóbor kutya volt és borzalmas állapotban került állatmentőkhöz. Nehéz volt elképzelni, hogy ki is rejtőzik a loncsos, koszos bundája alatta. Pár órával később már egy nagyon kedves puhaszőrű mosolygós arcú öleb nézett vissza ránk.

 

Címkék: 

Állatmenhelyeknek gyűjtenek országszerte az ALDI-ban

kutya

Az ALDI számára kiemelten fontos a környezet védelme, társadalmi felelősségvállalásának meghatározó eleme a környezettudatosság és a szociális érzékenység. Adománygyűjtéseivel évek óta fontos társadalmi munkát végez, amelynek része az állatok jóllétével kapcsolatos szerepvállalás is.

 

Címkék: 

Nőtt a kutyatartók száma Magyarországon

kutyatartás

A magyar háztartások 71%-ában van kisállat, közel felében (47%) van kutya, és további 10% tervezi, hogy a közeljövőben kisállatot fogad be - derül ki a Mars legfrissebb, Ipsos MORI által végzett kutatásából. A kutatás, amely eredetileg a világjárvány kisállattartásra gyakorolt hatását vizsgálta, arra is rávilágított, hogy bár Magyarország az új kisállattartók számát tekintve élen jár a régión belül, a kisállatok számának növekedése számos kihívást is hoz magával, így a felelős állattartás egyik kulcseleme az edukáció.

Címkék: 

Ismét a TESE CAC kutyakiállításra készülünk

TESE CAC Nyíregyháza

2022-ben ismét megrendezésre kerül Nyíregyházán a TESE CAC Kutyakiállítás, amelyre idán is meghívást kaptunk. Újdonság az előző évekhez képest, hogy tombolával is készülnek a szervezők! Így nem csak csodaszép kutyusokban gyönyörködhetünk egész május 28-án, de még nyerhetünk is valamilyen szuper kutyás dolgot. Megéri hát kilátogatni a Guido Lovasparkba, a standunknál mi is érdekes és cuki ajándéktárgyakkal várunk minden kutyarajongót! :)

 

Címkék: 

Kutyatartók figyelem: új kutatás a kullancsok fertőzöttségével kapcsolatban!

kullancs kutyában

Egyre melegszik az idő, zöldellnek a fák és egyre tovább lesz világos. Ám ez az időszak számos veszélyt rejt a társállatok számára, mellyel a gazdik nincsenek tisztában. Egy új kutatásból kiderült, hogy hazánkban a kutyákról gyűjtött kullancsok közül több az állatokra és az emberre veszélyes kórokozókat hordoz. Vérszívásuk során anaplazmózist, babéziózist vagy Lyme-kórt okozó kórokozókkal fertőzhetnek, és előfordulhat az is, hogy rövid időn belül többféle kórokozó jut az állatba. Ezekre a kockázatokra figyelmeztet Dr.

Címkék: 

Ismét Örökösföldi Családi nap kutyás programokkal

Ismét Örökösföldi Családi nap kutyás programokkal

Idén is meghívást kaptunk az Örökösföldi Családi napra, amit hálásan köszönünk!  Gyertek el és kapcsolódjatok ki, szuper programokkal készülnek! A szórakozás garantált, ráadásul sokat tanulhattok is például a Rosszcsont kutyaiskola bemutatójából,  vagy a PetBox tanácsaiból a kutyák helyes táplálásáról. De kitelepül az Állatbarát Alapítvány is, így az örökbefogadás lehetőségéről is érdeklődhettek majd.  Mindenkit várunk szeretettel!

 

Címkék: 

Jótékonysági kutyás sportnap

I. Jótékonysági FÓKUSZBAN A MÓKA kutyás versenynap Nyíregyházán

A FÓKUSZ Mentő- és Segítőkutyás Egyesület 2022.05.07-én első ízben rendezi meg hagyományteremtő szándékkal a FÓKUSZBAN A MÓKA kutyás versenynapot Nyíregyházán. A rendezvény teljes bevételével a FÓKUSZ Mentő- és Segítőkutyás Egyesület kutyáinak képzését, az egyesület működését támogatják a kutyások!  A Bol-Dog.hu-t is felkértél támogatónak és természetesen örömmel vállaltuk, hiszen minden kutyás megmozdulás mellé szívesen adjuk a nevünket.

Címkék: 

Oldalak