Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Garancia

Garancia

Az általunk készített ajándékok minőségére fokozottan ügyelünk. Egyedi termék esetén a küldött képek esetleges gyenge minőségéből fakadó minőségi problémákért felelősséget nem vállalunk. Ezért kérjük, a termékekre szánt képeket a lehető legnagyobb felbontásban és legjobb minőségben küldjék el részünkre.
Minden egyes terméket egyenként megvizsgálunk mielőtt belekerülne a csomagba, ám ha minden gondosságunk ellenére véletlenül mégis hibás, vagy a szállítás során sérült áru kerülne Önhöz, azt kérjük a csomag átvételét követően haladéktalanul jelezze azt az Ügyfélszolgálatunkon! Egyeztetés után, adja fel a hibás terméket minden eredeti tartozékával és a csomagolásával együtt, és mi díjmentesen kicseréljük.
Ezzel kacsolatos információkért kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételek - A rendelés menete (Termék ellenőrzése) bekezdését.

A további garanciára a Ptk-ban és a kormányrendeletekben foglaltak szerint vállalunk felelősséget. Vitás esetekben a nyíregyházi Bíróság jogosult eljárni.

Jótállási információkért kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltéttelek - Jótállás szakaszát.