Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

 

Minden szállítási mód esetén utánvétes fizetésre és előre utlásra is van lehetőséged. Ha utánvéttel szeretnéd átvenni a csomagot, de nem tudod egész nap a futárt várni, akkor neked találták ki a Foxpost Csomagautomatás átvételi módot, ahol éjjel-nappal bármikor átveheted a neked küldött csomagot a telefonodra kapott sms kód és a bankkártyád segítségével! A Packeta Csomagpont esetében a kiválasztott üzlet nyitvatartási idejében tudod átvenni a rendelt terméket, utánvét estén általában készpénzzel!
 

Előre utalás esetén, miután megkapod  a rendelést visszaigazoló e-mail-t, a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 

Kovács Tünde EV
Erste Bank
11600006-00000000-30428344

Ha a megrendelt áru vételára 2 héten belül nem érkezik meg a számlára, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk. 

 

Szállítás díjszabása

0 - 14.999 Ft rendelési összegig szállítási módtól függően 1290 Ft - 2990 Ft

15.000 Ft rendelési összegtől INGYENES (előre utalás esetén) !

A bol-dog.hu a csomagolásért külön díjat nem számít fel!

Külföldre is szállítunk, erről kérd e-mailben a bővebb tájékoztatást! (info@bol-dog.hu)

 

Jelenlegi szállítási módok és árak:

  • Személyes átvétel Nyíregyházán: 0 Ft
  • Packeta Csomagpont (előre utalással): 1 290 Ft
  • Foxpost csomagautomata (előre utalással): 1 290 Ft
  • Pick Pack Pont (előre utalással): 1 400 Ft
  • Packeta Csomagpont (utánvéttel): 1 550 Ft
  • Foxpost csomagautomata (utánvéttel): 1 550 Ft
  • Pick Pack Pont (utánvéttel): 1 600 Ft
  • Futárszolgálat (előre utalással): 2 690 Ft
  • Futárszolgálat (utánvéttel): 2 990 Ft

 

Szállítási határidők:

Személyes átvételnél: a csomag elkészülte után bármikor, előzetes egyeztetést követően (akár pár óra is lehet)

Foxpostos szállítás esetén: 2-3 munkanap

Futárszolgálattal: a csomag átadását követően 1-3 munkanap

Packeta csomagpontos átvétel: a feladástól számított 2-5 munkanap

PickPackPonton történő átvétel esetén: a csomag leadását követően 3-5 munkanap

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket utánvéttel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 A FOXPOST-ról:

Országosan több mint 700 FOXPOST automata áll rendelkezésedre !  Egyszerű, életviteletekhez alkalmazkodó szolgáltatásunkkal környezettudatos módon és érintkezésmentesen tudtok csomagot fogadni és küldeni, az ország számos pontján. Mindegy, hogy éppen kora reggel, ügyintézés közben, munka után, netán késő este ejted útba automatánkat, csomagodat kültéri automatáinknál 0-24 órában fel tudod adni, vagy át tudod venni. Az OTD (időben történő kiszállítás) 96% feletti. Ez azt jelenti, hogy a FOXPOST 100-ból 96 csomagot a küldemény csomagautomatába helyezésétől számítva 24 órán belül kézbesít a célautomatába. A FOXPOST indulása óta hangsúlyt fektet arra, hogy tevékenysége minél kisebb terhelést jelentsen a környezetre nézve. Az e-kereskedelem térhódításával megsokszorozódott a csomagok kiszállításával járó károsanyag-kibocsátás. Az automatás csomagszállításra szakosodott FOXPOST esetében azonban ennek mértéke nagyjából egyötöde a házhoz szállítással járó környezeti terhelésnek. Egy-egy csomagautomatánk kapacitása körülbelül 5 csomagpont kapacitásának felel meg, ezáltal is többszörözni tudjuk a hatékonyságunkat.  Kibocsátásunkat folyamatosan mérjük, folyamatainkat pedig fejlesztjük annak érdekében, hogy még tovább tudjuk csökkenteni a károsanyag-kibocsátást.Itthon egykor újítóként indultunk, és egyetlen valódi magyar tulajdonú csomagautomata-hálózatként máig előnyünk, hogy hazai pályaként ismerjük Magyarországot. Legyen a csomagküldés mindenkinek kényelmes élmény!

Egyetlen hátrányaként talán csak azt tudnánk megemlíteni, hogy méretileg korlátozva van, mekkora csomagot tudunk feladni (60 cm x 36 cm x 61 cm). Ezért ha olyan sok terméket rendeltek, hogy nem fér bele, a Bol-Dog.hu fenntartja a jogot, hogy elutasítsuk a Foxpostos csomagfeladást és másik szállítási módot ajánljunk. Bizonyos termékek esetében pedig (pl. nagyobb lábtörlők) eleve nem választható a csomagautomatás szállítási mód. Megértéseteket köszönjük!