Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

 

Minden szállítási mód esetén utánvétes fizetésre és előre utlásra is van lehetőséged. Ha utánvéttel szeretnéd átvenni a csomagot, de nem tudod egész nap a futárt várni, akkor neked találták ki a Foxpost Csomagautomatás átvételi módot, ahol éjjel-nappal bármikor átveheted a neked küldött csomagot a telefonodra kapott sms kód és a bankkártyád segítségével! A Packeta Csomagpont esetében a kiválasztott üzlet nyitvatartási idejében tudod átvenni a rendelt terméket, utánvét estén általában készpénzzel!
 

Előre utalás esetén, miután megkapod  a rendelést visszaigazoló e-mail-t, a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 

Kovács Tünde EV
Erste Bank
11600006-00000000-30428344

Ha a megrendelt áru vételára 2 héten belül nem érkezik meg a számlára, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk. 

 

Szállítás díjszabása

0 - 14.999 Ft rendelési összegig szállítási módtól függően 1190 Ft - 2990 Ft

15.000 Ft rendelési összegtől INGYENES (előre utalás esetén) !

A bol-dog.hu a csomagolásért külön díjat nem számít fel!

Külföldre is szállítunk, erről kérd e-mailben a bővebb tájékoztatást! (info@bol-dog.hu)

 

Jelenlegi szállítási módok és árak:

  • Személyes átvétel Nyíregyházán: 0 Ft
  • Foxpost csomagautomata (előre utalással): 1 190 Ft
  • Packeta Csomagpont (előre utalással): 1 290 Ft
  • Foxpost csomagautomata (utánvéttel): 1 550 Ft
  • Packeta Csomagpont (utánvéttel): 1 790 Ft
  • Futárszolgálat - Magyar Posta (előre utalással): 2 490 Ft
  • Futárszolgálat - egyéb szolgáltató (előre utalással): 2 490 Ft

 

Szállítási határidők:

Személyes átvételnél: a csomag elkészülte után bármikor, előzetes egyeztetést követően (akár pár óra is lehet)

Foxpostos szállítás esetén: 2-4 munkanap

Futárszolgálattal: a csomag átadását követően 1-3 munkanap

Packeta csomagpontos átvétel: a feladástól számított 2-5 munkanap

 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket utánvéttel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A FOXPOST-ról:
 

Mi az a Foxpost?

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába és nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
A csomagméretekről és súlyhatárról a Foxpost oldalán tájékozódhatsz: https://foxpost.hu/

Akár 1 munkanap alatt átveheted!

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1-3 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Kövesd nyomon csomagod útját!

Írd be az e-mail-ben érkezett csomagszámod és máris megtudhatod merre jár! » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig a webshop kondíciói szerintvisszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Az országos hálózat folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://foxpost.hu/csomagautomatak)

Bővebb információ: www.foxpost.hu

Egyetlen hátrányaként talán csak azt tudnánk megemlíteni, hogy méretileg korlátozva van, mekkora csomagot tudunk feladni (60 cm x 36 cm x 61 cm). Ezért ha olyan sok terméket rendeltek, hogy nem fér bele, a Bol-Dog.hu fenntartja a jogot, hogy elutasítsuk a Foxpostos csomagfeladást és másik szállítási módot ajánljunk. Bizonyos termékek esetében pedig (pl. nagyobb lábtörlők) eleve nem választható a csomagautomatás szállítási mód. Megértéseteket köszönjük!