Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Leonbergi fajtamentésA Hungarian Leonberger Team, mint elnevezés, és mint ötlet egy kedvességnek szánt Mikulásajándékból indult ki 2006 decemberében. Semmi más nem akart lenni, mint egy ajándékcsomag meglepetésül barátoktól barátoknak, akiket a csodás Leonberger hozott össze az elmúlt évek során. Vannak köztünk, akik kiállításra járnak, vannak, akik kiállításoktól menekülnek, vannak, akik csak családi kutyáznak és vannak, akik tenyésztenek is, vannak akik imádnak együtt sétálni, vannak akik gyakran találkozhatnak, vannak akik a távolság miatt ritkán találkoznak egymással, de mégis mindig kapcsolatban vagyunk. Sokan közülünk aktív kutyamentők és nem egy példa van arra is, hogy sikerült a kegyetlen sors markából kiragadni Leót és új élettel ajándékozni azzal, hogy szerető új otthonra találtak neki. Legfőképpen mindenkit a kutya iránti szeretete köti a másikhoz.

 

A jelenlegi honlap megvalósításának célja mindezekből fakadt. Szerettünk volna egy olyan honlapot összeállítani, mely a Leonberger tárházaként szolgálhat, bárkinek, akit ez a fajta érdekel.

 

Kiemelt szerepet szánunk az elveszett, elkódorgott Leonbergik megmentésének, új gazdához juttatásának, és további sorsuk figyelemmel kísérésének. Sajnos, ez elmúlt évek tapasztalatai alapján, mára kijelenthető, hogy egyre több Leonbergi kerül méltatlan körülmények közé, nem megfelelő családokhoz, akiknél a kutya csak a kert dísze, vagy éppen a család becsület nélküli megtűrt "tagja". Ezeknek a kutyáknak fontos, hogy megadhassuk az utolsó esélyt, hogy igazi otthont találjanak és megakadályozzuk, hogy szaporítók martalékává váljanak, Ez rengeteg munka, pénz, szabadidő és elkötelezettség! ! Magyarországon semmilyen központi forrás nem áll rendelkezésre a gazdátlan elhagyott, magára hagyott állatok védelmére, mentésére. Így mint minden szervezet, a Leonbergi fajtamentés is, saját zsebből és adományokból finanszírozza tevékenységét.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy egyetértesz HITVALLÁSUNKKAL, és a Leonbergik fajtamentés szükségességével, örömmel vesszük, ha csatlakozol hozzánk, vagy bármilyen formában támogatsz bennünket!

 

Leonbergi Fajtamentés