Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Argentindog Fajtamentés

Dogo Rescue - Argentin dog fajtementésA csapat két nagy feladat teljesítésének szenteli munkáját. Az egyik fő feladat a kidobott, gazdátlan vagy rossz kezekben lévő argentin dogok mentése. A szervezet tagjai lényegében oltják a tüzet: helyrehozzák azokat a hibákat, amiket egyszer már valaki elkövetett (orvosi kezeléssel, viselkedészavarok leküzdésével, a kutya hétköznapi élethez szoktatásával, tanításával, szocializációval); összeszedik azt a dogót, akit valaki egyszer már kidobott, és olyan felelősségteljes kézbe adják (körültekintő örökbe adással és után követéssel), aki végre méltóképpen képes megbecsülni egy kutya értékét. Az egyesület másik fő feladatának a prevenciót tekinti.

A tapasztalt csapat szóbeli és írásbeli tájékoztatókkal illetve gyakorlati oktatással harcol azért, hogy az argentin dog tenyésztés és tartás a profizmus és a lelkiismeretesség jegyében folyjon. Célja, hogy ma Magyarországon csak az tartson argentin dogot, aki amellett, hogy megfelelő tudással és fajtaismerettel rendelkezik, érezze a tiszteletet és alázatot saját kutyája iránt.

"Idén Áprilisban változott a kis csapat.A régi tagokból már csak 3 maradtak.Két személyt emelnék ki igazán,Zana Mónit és Gansxta Zolit.De minden maradt úgy mint régen.Fő célunk,hogy segítsünk a bajba jutott Argentin dogokon.De a dogok mellet más kutyusokon is segítünk."

Argentindog Fajtamentés