Gyerek szájmaszk - rózsaszín

Gyerek szájmaszk - rózsaszín

A többször használatos, mosható szájmaszkok, arcmaszkok nagyon jó szolgálatot tesznek egy családban, főleg influenzajárvány esetén. De utazáskor is elengedhetetlen, ha járvánnyal sújtott területre kell mennünk, vagy csak óvni szeretnénk magunk és családunk egészségét. Az egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő.

Ez a mosható anyagból készült maszk egy méretben készült, de rugalmasságának köszönhetően szinte minden gyerkőcnek megfelelő lehet. Puha anyagának köszönhetően kényelmes viselet a legkisebbek számára.  Ez a félmaszk főleg kislányoknak ajánlott, hiszen csinos rózsaszínű (a képen láthatótól minimálisan eltérhet az árnyalat!).

FONTOS!
Nem steril orvosi segédeszköz, nincs benne extra szűrő, a virustól NEM véd. De segitséget nyújt abban, hogy ne nyúljatok önkéntelenül az arcotokhoz. Viselése csökkentheti a tüsszentéssel, köhögéssel távozó nyálcseppek terjedését, így környezetedet is óvod. Első használat előtt mindenképp javasoljuk mosni!

Katalógus: 

1 250 Ft

Kép a termékről: 

Gyerek szájmaszk - rózsaszín
Gyerek szájmaszkok
rózsaszín ascmaszk

Kulcsszavak: 

Kategória: