Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Állatok Világnapja - gondoljunk rájuk,de ne csak egy napig!

kutya

Október 4-e Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napja. Ezen a napon ünnepeljük az ÁLLATOK VILÁGNAPJÁt !

1931 óta ünneplik világszerte az állatok világnapját. Hazánk a rendszerváltás után csatlakozott a kezdeményezéshez.

Ezt a napot kezdetek­ben inkább a vadon élő állatok védelme miatt szervezték meg, mára azonban az ünnep üzenete megváltozott: javarészt a háziállatoké október 4-én a főszerep.

1998 óta Magyarországon is létezik az Állatvédelmi Törvény, amely elismeri az állatok jogait: „Az állatok érezni, szenvedni képes élőlények, tiszteletben tartásuk és jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége.”

Ez az egy nap az évből, arról kell, hogy szóljon, hogy minden ember átgondolja, mit tehet Ő az állatok védelme érdekében, akár az év minden egyes napján.

Az Állatok Világnapja alkalmából rendezvényt tartanak (pl: Állatok világnapja Nyíregyházán ), és az ország szinte minden állatvédő szervezete szervez valamilyen megmozdulást ezen a héten. Látogassatok el Facebook oldalunkra, ahol nagyon sok esemény programját, plakátját összegyűjtöttük, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb esőt!

Ezen a napon mi is akciót szervezünk a kutyusok és kutyatulajdonosok örömére! Az Állatok Világnapján, október 4-én az első 10 megrendelőnk 10% kedvezményt kap a megrendelt termékek összértékéből. Csak egy kuponkódot kell felhasználnia: allatoknapja! :) Le ne maradj!

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: