Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Akciót hirdetünk a Valentin-naphoz kapcsolódóan

Kutyás Valentin nap

2021-ben még több kedvezményt kínálunk, még hosszabb ideig!  Sávosan kaphattok kedvezményt ékszereinkre, így az előre gondolkodók még nagyobb kedvezményt kaphatnak, ha valaki többször rendel, akkor pedig akár minden héten olcsóbban vásárolhat!

 

  • Január 25 - Január 31. - > -> -> 20 %
  • Február 1 - Február 7. - > -> -> 16 %
  • Február 8 - Február 14. - > -> -> 13 %

Bármilyen raktáron lévő ékszerre felhasználható, legyen az embernek, vagy kutyusnak való, sőt, még az egyediekre is! ( nyakláncok, fülbevalók, karkötők, kutyaékszerek )

Csak írd be rendelés során a MEGJEGYZÉS rovatba, hogy: VALENTIN . Mi pedig elküldjük a kedvezménnyel csökkentett végösszeget neked e-mailben.

Nem baj, ha más termék is van a kosaradban (kutyakendő, kötény, párna, nyakörv, bármi!) , de a kedvezmény csak az ékszerekre lesz érvényes.

 

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: