Bögrék kutyás fényképpel Egyedi kutyakendő fényképpel, vagy felirattal Kutya biléta egyedi képpel, vagy információval Kutyafribzi egyedi fényképpel, vagy felirattal Fényképes, feliratos póló, egyedi pólók Poháralátét képpel, logóval, egyedi felirattal Kutya nyakörv egyedi felirattal Hűtőmágnes egyedi képpel, grafikával

Fényképes, egyedi nyaklánc

Fényképes, vagy feliratos bögre kedvenced képével

Kutyás bögre

Egyedi kutyakendő

Kutya biléta

Kutya frizbi

Fényképes póló

Képes poháralátét

Kutya nyakörv

Feliratos hűtmágnes

Fényképes nyaklánc

Fényképes bögre

 

Állatmenhelyeknek gyűjtenek országszerte az ALDI-ban

kutya

Az ALDI számára kiemelten fontos a környezet védelme, társadalmi felelősségvállalásának meghatározó eleme a környezettudatosság és a szociális érzékenység. Adománygyűjtéseivel évek óta fontos társadalmi munkát végez, amelynek része az állatok jóllétével kapcsolatos szerepvállalás is.

 

2022. szeptember 10-én és 11-én az ALDI országos állateledel-gyűjtő akciót szervez. Az akció során a magyarországi üzletek bármelyikében lehetőségük lesz az ALDI vásárlóinak, hogy a nehéz helyzetben lévő állatvédő egyesületek, állatotthonok számára – állateledel formájában – adományokat adjanak.

A mostani adománygyűjtés az áruházlánc hasonló kezdeményezéseivel azonos módon zajlik: a vásárlók ezen a hétvégén az áruházlánc bármely magyarországi üzletében leadhatják adományaikat. Az ALDI állandó kínálatában elérhető, cicák és kutyák számára kínált állateledelek bármelyikével támogathatják a környék állatotthonait, állatvédő egyesületeit. A megvásárolt, adományozni kívánt állateledeleket – a pénztártól való távozás után – a kasszák után kihelyezett gyűjtőponton adhatják le.

Az akcióban részt vevő állatotthonok:

  • Emberek az Állatokért Alapítvány – Győr
  •  
  • Misina Természet- és Állatvédő Egyesület – Pécs
  •  
  • Etyeki Állatvédők Egyesülete – Etyek
  •  
  • Tappancs Állatvédő Alapítvány – Szeged
  •  
  • Állatbarát Alapítvány – Nyíregyháza

A két nap alatt összegyűlt adományokkal – amelyek az Állatok Világnapjára meg is érkeznek az állatotthonokhoz – remélhetőleg sikerül könnyíteni az állatvédő egyesületek, állatotthonok helyzetén. Az ALDI bízik benne, hogy az országos akciónak köszönhetően hozzájárul a még gazdátlan, menhelyen élő állatok megfelelő minőségű eledellel való etetéséhez.

Oszd meg barátaiddal: 

Lájkold: 

Címkék: